- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.632
- Поени од реакции
- 10.350
Почна пресезоната.. ГС изгубија од Репторси.. Толку од нив пропаднаа.. Кавси се шетат то титула
Сан Антонио може ќе ја земат титулата. Не се за отпишување Сан Антонио. Гасол ќе врши работа под кош. Ова е можеби и последната шанса за Спарси оваа сезона.Почна пресезоната.. ГС изгубија од Репторси.. Толку од нив пропаднаа.. Кавси се шетат то титула
Ех, секоја сезона им е последна шанса... Ќе си бидат во врвот Спрси долго време, добар менаџмент имаат, фанови, локација, пазар, тоа се основните работи што ги привлекуваат superstars играчите[DOUBLEPOST=1475501367][/DOUBLEPOST]Сан Антонио може ќе ја земат титулата. Не се за отпишување Сан Антонио. Гасол ќе врши работа под кош. Ова е можеби и последната шанса за Спарси оваа сезона.
Да бе друже, ќе се тепаат кој да шутне, хаос ќе биде веруј поготово со екипи како Кливлент, Сан антонио... ќе бидат „опасни“ само Дјурент ако влага од клупа, лолЌе бидат полоши од лани несомнено, конференциско полуфинале максимум онака ептен ако имаат среќа...
Ја мислам дека и Кантер ќе биде страшен оваа сезона,не само заради оваа утакмица,и лани беше супер али поради тоа што Расс и Дурант зимаа по милион шутеви не можеше до израз да дојде,оваа година очекувам од него минимум 15 поена просек,со кај 8,9 скока.[DOUBLEPOST=1475528588][/DOUBLEPOST]Лелелелелел [DOUBLEPOST=1475529823][/DOUBLEPOST]Браво за Реал,јес да е пријателска,али како се вратија од 24 поени негативаJas mislam deka Russ ke ima dosega nevidena sezona vo pogled na statistika, no teshko da zeme MVP pred se radi skorot shto ke go imaat Okc, koi ne ochekuvam da priparat do prvite 3 mesta na Zapadot )
Може на некој ке му биде смешно но годинава Никси стигаат далеку (ако ги заобиколат повредите) стартна петорка и више него солидна D-Rose Lee Melo KP i Noah плус Jennings шести играч типувам од 2-5 на исток и финале на Исток со Кавс