igor108367
Dark Lord Sauron
- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.516
- Поени од реакции
- 113
A ова според мене најстрашн филм на сите времиња
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не зезајте каков страшен, ова беше одвратен филм да ти се згади животот, ништо страшно немаше...
Najstrasen od site mi e Blair Witch Project go gleav edna vecer go davaa na sitel bev sam doma stvarno me polazaa mornici filmot e stvarno zakon kako od prvo lice da e snimeno mora da go gledat zakon e:ija:
Не гледам хорор често, ама една вечер го изгледав Mirrors со братучедка ми, знам дека утредента со несредена коса отидов нашколо, ми беше страв да се видам на оглsдало.
Дефинитивно наjстрашен филм според мене и според наjголемите критичари во светот е Paranormal Activity...гледаjте го и споделете ги вашите импресии![]()
Режисерот на Paranormal Activity сакал да направи филм исто страшен колку Blair Witch project, али очигледно направил само ултра-лоша верзија. Со другарките се мочавме од смеење на филмов, мачкина кашлица, приспивен филм за бебиња е овој, во споредба со Blair Witch Project e ништо, мачкина кашлица, речиси ништо не се случува, и баш успоруваат кога треба да се деси нешто, и многу очекувано се случуваат нештата.
Според мене најстрашни се Exorcism of Emily Rose, иако језив, не е толку гнасен како што се вистинските истерувачи на ѓаволи, каде опседнатите прават далеку пострашни работи и покрваво е се; и Blair Witch Project, стварно, феноменално е изработен.