Најстрашен филм што го имате гледано

• Креатор на темата Креатор на темата Mikiyo San
  • Време на започнување Време на започнување
A ова според мене најстрашн филм на сите времиња

ima pooveke

Najstrasen od site mi e Blair Witch Project go gleav edna vecer go davaa na sitel bev sam doma stvarno me polazaa mornici filmot e stvarno zakon kako od prvo lice da e snimeno mora da go gledat zakon e:ija:

Дефинитивно наjстрашен филм според мене и според наjголемите критичари во светот е Paranormal Activity...гледаjте го и споделете ги вашите импресии :)

Najstrasen od site mi e Blair Witch Project go gleav edna vecer go davaa na sitel bev sam doma stvarno me polazaa mornici filmot e stvarno zakon kako od prvo lice da e snimeno mora da go gledat zakon e:ija:

би се сложил со тебе... Blair Witch Project е многу поинаков од сите останати шминкани хорори на кој сум се плашел пред 3-4 год. а сеа ко ги гледам смешно ми е на што сум се серел... би го додал овде и Егзорцисмот на Е.Р али не римејкот туку стариот... тоа би биле според мене најстрашните филмови некад направени.

Не гледам хорор често, ама една вечер го изгледав Mirrors со братучедка ми, знам дека утредента со несредена коса отидов нашколо, ми беше страв да се видам на огледало.

Не гледам хорор често, ама една вечер го изгледав Mirrors со братучедка ми, знам дека утредента со несредена коса отидов нашколо, ми беше страв да се видам на оглsдало.

Хмм.Mirrors и не е баш страшен има добра замисла ама нема ни Х од Хорор.

На Темата
The Blair Witch Project (1999)

Paranormal Activity

http://www.imdb.com/title/tt1179904/

Дефинитивно наjстрашен филм според мене и според наjголемите критичари во светот е Paranormal Activity...гледаjте го и споделете ги вашите импресии :)

Режисерот на Paranormal Activity сакал да направи филм исто страшен колку Blair Witch project, али очигледно направил само ултра-лоша верзија. Со другарките се мочавме од смеење на филмов, мачкина кашлица, приспивен филм за бебиња е овој, во споредба со Blair Witch Project e ништо, мачкина кашлица, речиси ништо не се случува, и баш успоруваат кога треба да се деси нешто, и многу очекувано се случуваат нештата.
Според мене најстрашни се Exorcism of Emily Rose, иако језив, не е толку гнасен како што се вистинските истерувачи на ѓаволи, каде опседнатите прават далеку пострашни работи и покрваво е се; и Blair Witch Project, стварно, феноменално е изработен.

Страшен филм е доста страшен :pos2:

Не, најстрашен филм што го имам гледано е Alien vs Predator. Не гледам многу хорори...

Nе сум ногу по Хорор ама од тие 10тина-15 шо ги иам гледано највеке се препоти на
The Blair Witch Project ....

Режисерот на Paranormal Activity сакал да направи филм исто страшен колку Blair Witch project, али очигледно направил само ултра-лоша верзија. Со другарките се мочавме од смеење на филмов, мачкина кашлица, приспивен филм за бебиња е овој, во споредба со Blair Witch Project e ништо, мачкина кашлица, речиси ништо не се случува, и баш успоруваат кога треба да се деси нешто, и многу очекувано се случуваат нештата.
Според мене најстрашни се Exorcism of Emily Rose, иако језив, не е толку гнасен како што се вистинските истерувачи на ѓаволи, каде опседнатите прават далеку пострашни работи и покрваво е се; и Blair Witch Project, стварно, феноменално е изработен.

Преку љубовниот мускул од коментариве.

Аиде, ќе јадам гомна за Exorcism of Emily Rose i Blair Witch project.
Ќе си викнам другар(к)и те, и ќе се смееме, ќе се плашиме самите, со еден збор, ќе сум пи4ка сам да го гледам.

Како прво незнам што очекувате? Самара Морган?
За ваков филм треба атмосфера. Темница, сами, глас. Ама океи нели.
На Емили роуз има 10мин интересно. На другото заспивав. Нели 3 часот беше.
Тогаш се гледаат хорори. А не во 5 дента со 6 другарки.

Јас наимногу сум се плашил на Ring кецот пред 100 години во кино. Фин е. Koпиљ бев.
Препорака за добар напнат психо-хорор - Тhe Skeptic.

А да глеам нешо Емли Роуз ауау ......гледајте го Exorcist (1973) ама оригинало не екстендет верзија ако успеете да го најдете дека имало само една премиера и поради тоа шо на премиерата имало хард атак на 2ца филмо оправен малку еве си признавам јас не може да го догледам усра се на цд ми го беа давале пред 3-4 години .

The Exorcism (1973)
The Blair Witch Project (199)

Од овие два филма стварно ме полазија морници,најстрашни филмови некогаш што сум ги гледал :vozbud::vozbud::vozbud: После гледање неколку саати бев исплашен hahahahahaha

The Еxorcist & The Thing, Најстрашни и најдобри.

Незнам дал е до мене, ама The Exorcist ми е далеку од страшен филм, на моменти дури и смешен (кога го пцуе попот :)).
Инаку преферирам хорор филмовите да ги гледам сам, навечер, атмосверата ја правам во стил на филмот.
Од многуте гледани хорори, онака најјезив ми беше The Exorcism of Emily Rose, најмногу поради тоа што се работи за вистинска приказна.

The Omen, The Nightmare on Elm Street, The Grudge и уште некои влегуваат во топ 5 за мене страшни и језиви филмови. Инаку денес ретко се прават страшни хорор филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom