Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мене тешко нешто да ме исплаши ама кога ќе ме исплаши нз хахаха... последно го гледав Paranormal activity ( документарен филм за една девојка која постојано и се случува нешто невообичаено и тн и тн не сакам да се потсеќам на таму ) иако читав дека е монтажа имаше некои сцени кои стварно ме преплашија...покрај тоа бев сама в стан и во 4 саат наутро им ѕвонев на другарка ми и дечко ми за да слушнам некој оти не можев да заспијам ама никој не ми креваше и одвај сум заспала :S
Нп ама после ти да ме заспиваш ок ? Се шалам ок ќе го гледам баш ме интересира каков еГледај го The Fourth Kind. Го прави Paranormal Activity да изгледа како филм за деца.
јас го гледав на двд филмот и на почетокот имаше изјава дека филмот бил римејкА да глеам нешо Емли Роуз ауау ......гледајте го Exorcist (1973) ама оригинало не екстендет верзија ако успеете да го најдете дека имало само една премиера и поради тоа шо на премиерата имало хард атак на 2ца филмо оправен малку еве си признавам јас не може да го догледам усра се на цд ми го беа давале пред 3-4 години .
јас го гледав на двд филмот и на почетокот имаше изјава дека филмот бил римејк
што се случи со оригиналот??