Најстрашен филм што го имате гледано

• Креатор на темата Креатор на темата Mikiyo San
  • Време на започнување Време на започнување
The Thing

Event Horizont

не е баш страшен али се усрав кога го гледав као мал

Па најстрашен гледан филм ми е Exorcism of Emily Rose. Можеби нема некои страшни сцени филмот , но дефинитивно удара на психата. Ефектите се чуствуват по филмот :tv:

Не е филм али пак ме плаши. Не се али делот каде што се појавува морничавото девојче со маска што игра.

мене тешко нешто да ме исплаши ама кога ќе ме исплаши нз хахаха... последно го гледав Paranormal activity ( документарен филм за една девојка која постојано и се случува нешто невообичаено и тн и тн не сакам да се потсеќам на таму ) иако читав дека е монтажа имаше некои сцени кои стварно ме преплашија...покрај тоа бев сама в стан и во 4 саат наутро им ѕвонев на другарка ми и дечко ми за да слушнам некој оти не можев да заспијам ама никој не ми креваше и одвај сум заспала :S

One Eyed Monster. Фантастична глума, екстра специјални ефекти, ве остава без здив, и што е најбитно страшна атмосфера.:tv:

мене тешко нешто да ме исплаши ама кога ќе ме исплаши нз хахаха... последно го гледав Paranormal activity ( документарен филм за една девојка која постојано и се случува нешто невообичаено и тн и тн не сакам да се потсеќам на таму ) иако читав дека е монтажа имаше некои сцени кои стварно ме преплашија...покрај тоа бев сама в стан и во 4 саат наутро им ѕвонев на другарка ми и дечко ми за да слушнам некој оти не можев да заспијам ама никој не ми креваше и одвај сум заспала :S

Гледај го The Fourth Kind. Го прави Paranormal Activity да изгледа како филм за деца.

Гледај го The Fourth Kind. Го прави Paranormal Activity да изгледа како филм за деца.
Нп ама после ти да ме заспиваш ок ? Се шалам ок ќе го гледам баш ме интересира каков е :) Фала за предлог :)

А да глеам нешо Емли Роуз ауау ......гледајте го Exorcist (1973) ама оригинало не екстендет верзија ако успеете да го најдете дека имало само една премиера и поради тоа шо на премиерата имало хард атак на 2ца филмо оправен малку еве си признавам јас не може да го догледам усра се на цд ми го беа давале пред 3-4 години .
јас го гледав на двд филмот и на почетокот имаше изјава дека филмот бил римејк
што се случи со оригиналот??

јас го гледав на двд филмот и на почетокот имаше изјава дека филмот бил римејк
што се случи со оригиналот??

Јас го симнав од 1973,барем така пишуваше на торентот од кај што го симнав,а и се гледаше дека е стара снимката,на почеток на филмот немаше никаква најава за римејк,туку едноставно си почна филмот и после саат и пол гледање се усрав во гаки од страв маме му ебам :pos2:
Страшен филм и еден од омилените ми е,заедно со Прстенот и Емили Роуз,а доста интересен филм ми е Константин со Кијану Ривс и филмови слични на Стигмата,со таква тематика некој :)

haunting-in-connecticut-poster11.jpg

Како само претрчуваат личности у најопуштени делови од филмот.....срце да те удри :nesvest:

Прстенот...се посрав од страв кога го гледав...

Ова се смета за Најстрашниот филм на сите времиња!!!!!:vozbud:
Преска погледнав на реклама на сител Филмов се прикажува во Кино Рамстор И одма ми фати окце го побарав трелерот и ств Филмов е ......

После Шехерезад (1001 ноќ) кој го сметам за исклучително страшен филм, Егзорцизмот на Емили Роуз. Не е некој хард кор хорор, но мене морници ме лазат од некои сцени.

Турски филм има добри звучни ефекти за пофалба се турците .
9/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom