Најстрашен филм што го имате гледано

• Креатор на темата Креатор на темата Mikiyo San
  • Време на започнување Време на започнување
pila 1 i 2 ...

ps. znae nekoj taka dobar horor...da mi kaze...?

Ti go preporacuvam: The ring(1 i 2), Boogeyman 3, Amitivil horror, The house, The exorcism od emily rose, the exorcist, The grudge(1,2,3) i kako opustajne na kraj Scary movie 4:pos2::pos2::pos2:

Гробишта за домашни миленици 1 и 2, дет ис сам скери шит

The Fog, али стариот на карпентер не римејкот

И едно 5-6 џапанис хорори. Јапанциве се мрдната работа The Grudge, The Eye 1,2 итн :uvo:

И овој

Shallow_Ground.jpg

ако гледал некој покрвав филм нека ми се јави на профил и дами каже име на филмот :)

Али крвав и страшен а не овие шитојве пила и тексас чеинсоу

најстрашен е "Final Destination":nesvest::nesvest::nesvest:

Добро па нели под страшен се подразбира, добар хорор поради кој потскокнавте од столот повеќе од 10 пати :pos2: Не ми е јасно зошто ги кажувате Saw & Final Destination ? Јас ги имам изгледано скоро сите делови од филмовите и ништо страшно нема , освен гнасно и језиво :toe:

masters of horror: imprint најстрашен ми беше на некои сцени и сменам програмата. На сител пред неколку месеци го даваа не знам точно кога беше

Iskreno kako strasen horror jas podrazbiram nekoj horor kade ubiecot ne e covek i filmot treba da te isplasi a ne da ti se zgadi duri gledas.

masters of horror: imprint најстрашен ми беше на некои сцени и сменам програмата. На сител пред неколку месеци го даваа не знам точно кога беше

Мислам дека серија беше..

Дефинитивно најстрашни
-The Grudge
-The Amityville Horror
-Exorcist
Уште се штрекам кога ке се сетам на една сцена од егзорсист на почеток кога девојката ке ја прегледуваат и на тоа покажуваат за секунда ке се појави ѓаволска фаца...ish!

Exorcism of Emily Rouse :kesa:

Прстен со Самара Морга,чела ноќ неможев да заспијам

од The Exorcism of Emily Rose не сум спиел 3 ноќи:uvo:,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom