- Член од
- 22 јуни 2022
- Мислења
- 947
- Поени од реакции
- 1.229
Ти у ердоганки ли ќе го гледаш Опенхајмерпа со оглед дека машката младина носи тесни фармерчиња и сака да покаже глужд, не гледам како Опенхајмер би заработил више
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти у ердоганки ли ќе го гледаш Опенхајмерпа со оглед дека машката младина носи тесни фармерчиња и сака да покаже глужд, не гледам како Опенхајмер би заработил више
Немој те молам вакви глупости да пишуваш!
Парапетната е поскапа од други причини… пр. пумпа за конденз, две крилца, две моторчиња, поголема внатрешност и ред други работи.
И од каде сега испадна дека ѕидната е понезгодна за користење? Две клими дваес години стари ги имам, и ниедна нема проблем со свингот! Фуегото може да мава 90 степени директ доле на греење, 80 степени речиси во хоризонтала горе на ладење! Квадрото и повеќе од 90 степени оди крилото нагоре, до таван издувува, за малку не оди окомито надоле на греење..
Ако овие клими немаат проблем со свингот… за новиве е комедија да речеш!

Некако не ми се гледаат комедии на моја сметка и на толку пари…Летно време климите гасење јок, ја вртиш на вентилатор и на најтивко да си врти воздух... нема ни да се осеќа дека работи.... ама
Земи покористи Грее клима ќе видиш што е комедија...
Амбер Нордикот има срање крилца за управување... кај брат ми на ладење рачно го при-креваат нагоре за да се седи под неа на гарнитурата.
И лево-десно врти колку сакаш таа право си дува![]()
Немој те молам вакви глупости да пишуваш!
Парапетната е поскапа од други причини… пр. пумпа за конденз, две крилца, две моторчиња, поголема внатрешност и ред други работи.
И од каде сега испадна дека ѕидната е понезгодна за користење? Две клими дваес години стари ги имам, и ниедна нема проблем со свингот! Фуегото може да мава 90 степени директ доле на греење, 80 степени речиси во хоризонтала горе на ладење! Квадрото и повеќе од 90 степени оди крилото нагоре, до таван издувува, за малку не оди окомито надоле на греење..
Ако овие клими немаат проблем со свингот… за новиве е комедија да речеш!
Izgleda samo zaradi tebe, za da napises nesto…hahaa.Летно време климите гасење јок, ја вртиш на вентилатор и на најтивко да си врти воздух... нема ни да се осеќа дека работи.... ама
Земи покористи Грее клима ќе видиш што е комедија...
Амбер Нордикот има срање крилца за управување... кај брат ми на ладење рачно го при-креваат нагоре за да се седи под неа на гарнитурата.
И лево-десно врти колку сакаш таа право си дува![]()
Извини ама морав да се изнасмеам…А како се грееш со клима стара 20 години? Нели пред 20 год немало инвертер технологија што значи имаш он-офф клима која не грее испод 0С надворешна темп

И јас тоа помиислив, хахахааааАко со ова се надминала, како ли изгледала предтоа?

Језиво.