Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.519
Поени од реакции
29.003

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.180
Јас се чудам како возрасни луѓе одат да го гледаат Барби пред Опенхајмер... стварно отиде светов у курац, во ера каде секој втор филм е суперхеројски, или полни со woke пропаганда, да излезе еден сериозен филм како Опенхајмер, и ти да решиш да го гледаш факинг Барби, значи еве не знам. И не се работи тука за Маргот Роби, таа и онака нема да се соблече во ваков филм, туку општо...Барби бе, Б А Р Б И !!!

Еве сега на Гугл пишав Barbie 2023 да прочитам нешто на википедија, и одма ми стана розев екранот, и ми пукаа розеви огномети...ПУ!!!

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.660
Поени од реакции
42.222
па со оглед дека машката младина носи тесни фармерчиња и сака да покаже глужд, не гледам како Опенхајмер би заработил више

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.180
па со оглед дека машката младина носи тесни фармерчиња и сака да покаже глужд, не гледам како Опенхајмер би заработил више
da, da brat, eve odam da go zirnam barbi, go obozavam rajan gosling, iako margot mi e epten antipaticna. edvaj najdov bin bin trotinet, ama ke stignam na vreme za premierata...sto ti openhajmer ke go gledas? ej brat ne mi krevaj sega pritisok pred premiera, aj ke se cueme utre, eve na semafori sum pred jumbo vero ke me udrese vespa u nervoza, aj se slusame

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.064
Еве сега на Гугл пишав Barbie 2023 да прочитам нешто на википедија, и одма ми стана розев екранот, и ми пукаа розеви огномети...ПУ!!!
Стварно, одма пробав и кај мене розев огномет :D :D :D
Автоматски споено мислење:

Ама рејтинг на Барби се само единици и петки, речиси и да нема друго, па средна оценка 3,1

Член од
22 јуни 2022
Мислења
944
Поени од реакции
1.213
Ти у ердоганки ли ќе го гледаш Опенхајмер :icon_lol:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.180
They Live на Карпентер е way ahead of his time. Денес нема шанси да се направи ваков филм, со ваква тематика, сите знаеме зошто...голем дел од буџетот за филмот Карпентер го дал од свој џеб, затоа старчево ми е омилен директор од сите во Холивуд. Halloween, The Thing, They Live, The Fog, Big Trouble in Little China, Escape from New York, Christine итн... Каква колекција :aplauz::cuc:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.180
- Снежана е од Латинска Америка
- Маќеата е поубава
- Принцот ќе го нема
- Џуџињата такоџе
- Феминаци филм во најава

Уффф, уште сега осеќам дека ќе фејлне филмов :LOL:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.424
Поени од реакции
13.476
Ако со ова се надминала, како ли изгледала предтоа?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.349
Поени од реакции
38.542
Ништо чудно место вештерка да има вештер.

Бел маж со плава коса и нордиски гени, кој ќе биде претставен како силувач и тепач на Снежа.

Kajgana Shop

На врв Bottom