- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.519
- Поени од реакции
- 29.003
Па добро Барбито има повеќе публика, сите девојки и педери ќе го гледаат. Еве и јас како напален на Марго
Па добро Барбито има повеќе публика, сите девојки и педери ќе го гледаат. Еве и јас како напален на Марго
da, da brat, eve odam da go zirnam barbi, go obozavam rajan gosling, iako margot mi e epten antipaticna. edvaj najdov bin bin trotinet, ama ke stignam na vreme za premierata...sto ti openhajmer ke go gledas? ej brat ne mi krevaj sega pritisok pred premiera, aj ke se cueme utre, eve na semafori sum pred jumbo vero ke me udrese vespa u nervoza, aj se slusameпа со оглед дека машката младина носи тесни фармерчиња и сака да покаже глужд, не гледам како Опенхајмер би заработил више
Стварно, одма пробав и кај мене розев огнометЕве сега на Гугл пишав Barbie 2023 да прочитам нешто на википедија, и одма ми стана розев екранот, и ми пукаа розеви огномети...ПУ!!!
Ти у ердоганки ли ќе го гледаш Опенхајмерпа со оглед дека машката младина носи тесни фармерчиња и сака да покаже глужд, не гледам како Опенхајмер би заработил више
И јас тоа помиислив, хахахааааАко со ова се надминала, како ли изгледала предтоа?
Ништо чудно место вештерка да има вештер.Језиво.