ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 17.513
Ако со ова се надминала, како ли изгледала предтоа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас тоа помиислив, хахахааааАко со ова се надминала, како ли изгледала предтоа?
Језиво.
На право место си, @Sv B може ќе ти среди да земеш од Грее на рати.Zdravo. Imam Gree amber nordic 3.5 i sega sakam da zemam uste edna klima. Od Gree amber nordic sum prezadovolen, no sega ke zemam od neptun pa tamu nemaat gree. Preporaka za klima Samsung, LG (toa mi bese ponudeno vo neptun) vo ist rang da bide so Gree amber nordic 3.5.
Баш ме занима како лади во тој тест модот..Доколку сакатe климите на Грее летно време да ви работат со мала минимум потрошувачка и да не работат он-оф се користи истиот тест мод како и за греење што е е само се мести температурата на 16 степена и мојава 7кв работи со 300 вати а на 17 степена кога е ставам работи на 450 вати може да варира за некој ват повеќе и климата си работи супер.
16 степена па 5 пати се претиска на копчето light почнува да дува турбо за да се исклучи турбото местеш на на која брзина сакаш и претискаш 2 пати на копчето light.
Друже што се деси со комоцијата?Доколку сакатe климите на Грее летно време да ви работат со мала минимум потрошувачка и да не работат он-оф се користи истиот тест мод како и за греење што е е само се мести температурата на 16 степена и мојава 7кв работи со 300 вати а на 17 степена кога е ставам работи на 450 вати може да варира за некој ват повеќе и климата си работи супер.
16 степена па 5 пати се претиска на копчето light почнува да дува турбо за да се исклучи турбото местеш на на која брзина сакаш и претискаш 2 пати на копчето light.
Mislam sitee gree i proizvedeni od gree imaat xfan,poupaten da ti kaze kako se vklucuvase od dalecinsko xfan,ako nema na app, kaj mene na site 3 ima xfan a se razlicni...Nema takva opcija xfan na aplikacijata
Inaku klimata ne bese vklucena od maj posledno koga ja koristevme za greenje, od togas ja vkluciv duri vo sredata i cetvrtokot vecerta 1h na 25c za da izladi za spienje. Vcera ko ja vkluciv pocna da mirisa
Eve serviserot mi rece filterot i klimata vnatresno da gi prskam so omeknuvac pomesan so voda pola pola, na sat dva pa da vidime sto ke bidi.
Nee toa 17°, na tie temperaturi se aktivira toj test mod ...koj na sekoja T, e razlicenНа право место си, @Sv B може ќе ти среди да земеш од Грее на рати.
Остај ги тие Нептун апаши се као божем даваат ваучери за купеното ама тоа ваучерите скришно истекувале за 3-4 месеца и џаба ти ги дале.
Баш ме занима како лади во тој тест модот..
17С подесена на ладење мразарлук ќе прави пред неа.... да ти се фати враатот ако подзастаниш под неа ко ќе поминуваш
Ако моеш да образложиш колку С има на усис и издув кога работи така и со кој проток на возудх (која фан брзина)
Mozi malce podobra od taa sto ja imas vo ist cenoven rang.Zdravo. Imam Gree amber nordic 3.5 i sega sakam da zemam uste edna klima. Od Gree amber nordic sum prezadovolen, no sega ke zemam od neptun pa tamu nemaat gree. Preporaka za klima Samsung, LG (toa mi bese ponudeno vo neptun) vo ist rang da bide so Gree amber nordic 3.5.
Е каков различен де..Nee toa 17°, na tie temperaturi se aktivira toj test mod ...koj na sekoja T, e razlicen
Nekoi luge imaat i drugi prioriteti vo zivitot negoli da sedat i zjaat vo senzorcinja i meraci po cel den.Е каков различен де..
Толку тешко е да измерите Т на усис и Т на издув и да осетите со која ФАН брзина работи кога ќе ја пуштите во тој тест мод?
На далечинско гледаш СЕТ 17... на Апликација што вика?
Знаеш на колку C е поставена уопште? Или само знаеш дува ладно и то!
Да не тупам ама дај образложете... сигурен сум и други сакаат да слушнат.
Ne sporeduvaj babi i zabi.Mozi malce podobra od taa sto ja imas vo ist cenoven rang.
![]()
Нептун - Детали на производ
www.neptun.mk
Nemam dr,rabota pa ke meram, samo gledam deka so medium fan 250w, tera vo dnevna e okolu 25°,i za 8h, 2kw e potrosna/ Prijatno za sedejne bidejki nadvor e nad 35 na dr, set, tera so okolu 420/30w, ama za mene toa e ladno....Е каков различен де..
Толку тешко е да измерите Т на усис и Т на издув и да осетите со која ФАН брзина работи кога ќе ја пуштите во тој тест мод?
На далечинско гледаш СЕТ 17... на Апликација што вика?
Знаеш на колку C е поставена уопште? Или само знаеш дува ладно и то!
Да не тупам ама дај образложете... сигурен сум и други сакаат да слушнат.
Se nemav odamna vkluceno so post,samo poradi ova sto go navede....Nekoi luge imaat i drugi prioriteti vo zivitot negoli da sedat i zjaat vo senzorcinja i meraci po cel den.
Автоматски споено мислење:
Ne sporeduvaj babi i zabi.