Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ja имам и друг проблем, а тоа е што за да оперирам со тоа, мора да седнам на компјутер, пошто не користам смарт-фон.
Па од компјутер е сто пати полесно. Јас користам смартфон, па пак не ја користам нивната глупава апликација.

Еднаш одамна имав каталог со илјадници филмови кои од легални причини нема да кажам дека ги поседував... го боев, го фарбав, го сортирав, категоризирав... мислев дека вечно ќе трае, ќе достигне 10 000 филмови и ќе ми служи како некој потсетник или како место од кое ќе барам што да репризирам... се изгуби и тоа некаде на стари лаптопи и дискови, трага не можам да му најдам.

Сакам да кажам и дека сите овие плакати што ги лепите на Летербокс нема да траат вечно, ќе се изгубат еден ден, како tears in rain.

BR-edb0bf4.jpg

Џабе лепите.

Еднаш одамна имав каталог со илјадници филмови кои од легални причини нема да кажам дека ги поседував... го боев, го фарбав, го сортирав, категоризирав... мислев дека вечно ќе трае, ќе достигне 10 000 филмови и ќе ми служи како некој потсетник или како место од кое ќе барам што да репризирам... се изгуби и тоа некаде на стари лаптопи и дискови, трага не можам да му најдам.

Сакам да кажам и дека сите овие плакати што ги лепите на Летербокс нема да траат вечно, ќе се изгубат еден ден, како tears in rain.

BR-edb0bf4.jpg

Џабе лепите.
На крај на година правиш експорт и ги имаш во ексел, не глуми елита дојди на LB :D

И каталогот за кој пишував беше ексел. Се е тоа немоќен обид да се сопре времето, како разгледниците од одмори што ги собиравме или монети од разни држави и времиња. Се ќе заврши во некаква дигитална корпа за отпадоци, еден ден ќе нема летербокс, некој нов ексел нема да ти го отвора фајлот што си го зачувал пред 20 и кусур години, или нешто трето ќе се случи, затоа што тоа му е работа на времето, да ги брише трагите од нашите очајни обиди да го запреме и да не гази сите.

Дакле, лепеле или не лепеле, сите ќе умрете.

uste edna godina kade ne e negova i nisto u svetot ne e vazno
Нели е женет?
Јас ве мислам непоправливи романтичари излезени од Вуди Ален филм тие да ти биле Мирослав Илич фазон није живот једна жена

И филм и тв не е тоа што беше

Специал само на кајгана форум СТЕЛА Македонски филм кој сака да го гледа нека ме контактира во поштенско сандаче ке го добие фрее.
фала за Анон тхе бест

Немојте така може Шон Спенсер да дојде и да ве понижи со образложението кого го боли кур за рандом српски лик. Сепак поинтересно е да се следат умрените македонски филмови снимани со 200 евра буџет и рандом холивудски срања што ги гледаат подпросечни ретардирани петарди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom