Па од компјутер е сто пати полесно. Јас користам смартфон, па пак не ја користам нивната глупава апликација.Ja имам и друг проблем, а тоа е што за да оперирам со тоа, мора да седнам на компјутер, пошто не користам смарт-фон.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па од компјутер е сто пати полесно. Јас користам смартфон, па пак не ја користам нивната глупава апликација.Ja имам и друг проблем, а тоа е што за да оперирам со тоа, мора да седнам на компјутер, пошто не користам смарт-фон.
На крај на година правиш експорт и ги имаш во ексел, не глуми елита дојди на LBЕднаш одамна имав каталог со илјадници филмови кои од легални причини нема да кажам дека ги поседував... го боев, го фарбав, го сортирав, категоризирав... мислев дека вечно ќе трае, ќе достигне 10 000 филмови и ќе ми служи како некој потсетник или како место од кое ќе барам што да репризирам... се изгуби и тоа некаде на стари лаптопи и дискови, трага не можам да му најдам.
Сакам да кажам и дека сите овие плакати што ги лепите на Летербокс нема да траат вечно, ќе се изгубат еден ден, како tears in rain.
![]()
Џабе лепите.
fixed that for yaне глуми бумер
Нели е женет?uste edna godina kade ne e negova i nisto u svetot ne e vazno
Среќно.Нели е женет?
Излезе трејлерот за филмот на Бјелогрлиќ за Тома Здравковиќ