- Член од
- 23 октомври 2015
- Мислења
- 70
- Поени од реакции
- 48
Razbrav

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne pregreva ama gree klimata kaj mene ne e problem, samo sto lapa struja. Vidov deneska mnogu podobri rezultati i vo potrosuvacka i vo greenje so zadavanje na 19c i auto ventilator. Predhodno ja cuvav na 21c i auto ventilator. Vo nikoj slucaj nemojte na klimite da zadavate 30c i slicno, samo ce ja opteretite bez efekt, onaa vrednost sti vi treba, taa zadadete ja, duri i stepen dva podolu, i odvreme navreme moze turbo za da go razmesa vozduhot podobroПрашај го Горан од темава, истата клима кај него не постигнува а кај мене загрева без проблем. Испадна дека не е до климата...![]()
LajkBas onaka kvalitetno objasnuvanje za site modovi, finti i podesuvanja so daljinskoto pri koristenje na edna inverter-klima. Molivceto na uvo mu e extra
Абе дечки, гледам секое второ мислење ви е за суперхеројскиве, а нема тема за нив на форумов (или јас не можам да најдам)?
Јас по Бетмените и X-Men (изгледани сите до еден од тие франшизи), ги затепав полека од Marvel Cinematic Universe, па пред да продолжам, не ми се јасни некои работи. За почеток: Captain America не старее заради серумот или бил замрзнат по падот со авионот во ледот, па затоа не му остарело телото?
супер е.. ова би загреало и три пати повеќеМислење за каминиот? Еден другар сака да купи и му треба за затоплување на просторија од 32м2
Прегледај го приврзокот 137422
Ama tie na gugl peletite dali se isti so nasive tuka so sumnjiv kvalitet i mokjnost.Vanlok.. eve bas sega (po google presmetano) 1 ton peleti pravat 4500 kwh. A 1 litar nafta pravat 10 kwh. Koa ke udris matematika pak iskaca skooro 1/2. Zaso da ne bi preminal na peleti?
Дај Злате отвори една тема озбилно. Инаку мислам поради тоа што е замрзнат, криогенеза или како и да се викаше, вака од сеќавање.Абе дечки, гледам секое второ мислење ви е за суперхеројскиве, а нема тема за нив на форумов (или јас не можам да најдам)?
Јас по Бетмените и X-Men (изгледани сите до еден од тие франшизи), ги затепав полека од Marvel Cinematic Universe, па пред да продолжам, не ми се јасни некои работи. За почеток: Captain America не старее заради серумот или бил замрзнат по падот со авионот во ледот, па затоа не му остарело телото?
КриопрезервациjаДај Злате отвори една тема озбилно. Инаку мислам поради тоа што е замрзнат, криогенеза или како и да се викаше, вака од сеќавање.![]()