¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Bene i Jenu stanaa najdobri drugarki 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lostМоже предлог неколку филмчиња (2010-2011) по можност научна фантастика...
Или ако постои некоја серија слична на Тера Нова ја гледав првата сезона...Може и постара немам гледано други серии до сега.
Ако ја истрпи Тера Нова тогаш Stargate е серија за тебе. Lost е очигледен предлог ама што фајде сега кога сите го знаат крајот. Ако не си ја гледал додека имаше мистерија, си пропуштил. Fringe ти е top sci-fi серија во моментов. Едвај ме убедија да ја гледам ама сега сум благодаренМоже предлог неколку филмчиња (2010-2011) по можност научна фантастика...
Или ако постои некоја серија слична на Тера Нова ја гледав првата сезона...Може и постара немам гледано други серии до сега.
да секако дека може. за тебе ке треба или кано 2 или кано 3 систем. ке треба тоа да се провери кај тебе и други информации ке треба да се соберат за да се дојде до финалната снага. значи дали ке биде кано 2 или кано 3 инсталационата електрична моќ ке биде со снага од околу 9 киловати. тоа не значи дека ке трошиш 9 киловати на час туку тоа е инсталирана моќност, во секој случај помалку од 9 киловати на час ке биде... ај да не биде дека се рекламирам на форумов, пиши ми на меил (го има на нашиот веб сајт во полето за контакт) ископирај ги прашањава што ке ти ги поставам и таму одговори ми (нормално напиши дека си ти за да не настане недоразбирање пошто многу мејлови стигаат... значи:Kano ziveam vo stan kat od privatna kukja od okolu 100 - 110 m2 i sum na gradsko parno so radijatori mislam deka se vikaat Algreta,te molam za odgovor na dve prashanja:
1. Dali raboti sistemot so Algreta (mislam deka se vikaat) radijatori, ova te prashuvam zatoa shto mi kazaa deka poefikasno e so aluminiumski celosni radijatori,
2. Kolku bi koshtalo otprilika za mojot stan imam napraveno istalacija koja vekje funkcionira na gradsko parno kako shto kazav i porano.
Ti blagodaram.
Pozdrav
Гледав и Game of thrones ке ја заборавев мн ми се допадна.Ако ја истрпи Тера Нова тогаш Stargate е серија за тебе. Lost е очигледен предлог ама што фајде сега кога сите го знаат крајот. Ако не си ја гледал додека имаше мистерија, си пропуштил. Fringe ти е top sci-fi серија во моментов. Едвај ме убедија да ја гледам ама сега сум благодарен![]()
Гледав и Game of thrones ке ја заборавев мн ми се допадна.
Ја спуштив Farscape изгледав 3 епизоди нешто слично е на Стар Трек само од тоа што го видов е многу полоша..Кe спуштам по ред и од Dos Santos i Iceboy ке имам занимација.
Биг Бенг Теори?Firefly
Red Dwarf
а понови, освен Lost, Fringe... ништо засега не чини, евентуално Touch ама само пилотот е излезен.
Пушти си Twin Peaks на крај, најсигурно и најјако.![]()
Не губи сеБиг Бенг Теори?
Изгледај ја последната/претпоследната епизодаНе губи се![]()
Ај сеа губи сеНе губи се![]()
А бе ќе ја изгледам ама и понатаму ќе биде сит-ком, meazza бараше sci-fi предлози.Изгледај ја последната/претпоследната епизода![]()