Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.081
- Поени од реакции
- 62.186
Не губи сеБиг Бенг Теори?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не губи сеБиг Бенг Теори?
А бе ќе ја изгледам ама и понатаму ќе биде сит-ком, meazza бараше sci-fi предлози.Изгледај ја последната/претпоследната епизода![]()
Firefly
Ova jas ti rekov da go gledas, ili na Io mu go preporacav? Kako i da e, @meazza, gledaj go Firefly posle gledaj go i ova: http://www.imdb.com/title/tt0379786/, film snimen kako prodolzenie na serijava zatoa sto i poradi ogromnata gledanost (serijata) ja otkazaa po samo edna sezona. Inaku filmot e so 30+ milijoni budzet.
Six Feet Under или The Wire?
Планирам да симињам поише сезони, да си ги изглеам лежерно оваа недела.
Ваше мислење?
Nema koj? How about:
1. Dark Knight Rises
2. The Hobbit
3. Spiderman
4. Bourne 4
5. Prometheus (Alien/s prequel)
6. The Hunger Games
7. Skyfall (007)
8. Django Unchained
9. Man in Black 3
10. World War Z
11. John Carter
12. Brave (Pixar)
Во филм сум влезен со документарци последно време многу гледам, затоа ми остави впечаток. Макар што во смисла на документарец (истражувањето и соговорниците) не би поминал најдобро.Iosono, ти пишуваше за Footloose? Добар/лош.. не ми текнува, а ми се гледа вакво нешто. Иначе, налетав на рецензијата за Мајки, не ми се верува дека третиот дел ти беше најдобар, во компарација со вториот кој имаше фантастична фотографија, хумор, поента и будеше чуwства.
misleading title
И друго да те прашам кога си тука, незнам дали и те прашав.. стареам. Не ми е гледан Let the Right One In (2008). Е сега, го имам со синхронизирана верзија, на англиски.. ептен ми крши филм, ама квалитетно е изработено. Ти како го гледа, вреди или одново да симнувам? Ми текнува кога зачистувам низ фолдерите само..
Јас го гледав на шведски, кога беше btjunkie жив. Мислам дека треба во оригинал да се гледа.Барав еднаш филмови каде Бејкон игра негативец, уште од мал не го сакам многу, незнам зошто. А има улоги за почит, а специфично за овој, го немам гледано ни оригиналот, јес да идеа многу класици по тв, понекогаш си земав за дозвола да пребирам. И најверојатно скокнал.
И друго да те прашам кога си тука, незнам дали и те прашав.. стареам. Не ми е гледан Let the Right One In (2008). Е сега, го имам со синхронизирана верзија, на англиски.. ептен ми крши филм, ама квалитетно е изработено. Ти како го гледа, вреди или одново да симнувам? Ми текнува кога зачистувам низ фолдерите само..
Lesbian Vampire Killersmisleading title![]()
Најголемо гомно е во Sleepers ама тој би требало да ти е гледан.Барав еднаш филмови каде Бејкон игра негативец, уште од мал не го сакам многу, незнам зошто. А има улоги за почит, а специфично за овој, го немам гледано ни оригиналот, јес да идеа многу класици по тв, понекогаш си земав за дозвола да пребирам. И најверојатно скокнал.