извини ако си добил дојам дека ти го исплукав мислењето... нај задна намера ми беше тоа, нити сакам нити имам намера да плукам по некого а па нај малку по некој кој изнесува факти од лично искуство. твоето искуство заедно со уште илјадниците други ги собирам на купче и вадма просек... нејсе, како и да е, друга ми беше целта и намерата, но грешно тргна муабетот цел и несакајки така и да заврши пресеков и се повлеков... уште еднаш извини за било што ако те навредив...И јас го посочив моето искуство како пример, а ти ми го исплука, претпоставувам затоа што беше спротивно на твоето искажување. Фала за поканата, ама навистина не сум заинтересиран за презентација на твојот систем, од причина што засега немам намера нити услови да го имплементирам. Ако се промени нешто, ќе те побарам. Останатите коментари беа само добронамерна критика кон впечатокот што го оставаш со муабетот.
а поканата беше ( и се уште е) бидејки инсистираше на одредени информации... немораш да ставаш парно... потроши време некогаш, кога си по слободен и повели во канцеларија...