- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.358
- Поени од реакции
- 15.646
Не, тоа е њот за НГThis is your sex face right?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, тоа е њот за НГThis is your sex face right?![]()
баш деновиве ке треба да дојдам во битола. ние не стоиме во место со новитети и иновации, не спомињам никого, но тука од форумов веројатно ке излезе и една долга соработка, запознав член кој е електроничар од битола, а ние инвестираме во новитети и разни решениа за разни проблеми. членот кој во мометов работи на едно електронско решение за нашите системи е од битола, така да дефинитивно ке треба деновиве да се иде до таму и да се видиме... значи, да, имаме монтирано и во битола, иако одамна беше, ги немам директните контакти, можам евентуално да побарам по архивите и да најдам, но телефони вака да добиеш, тешка работа. за тоа треба согласност од лугето кои го имаат, јас ЗАКОНСКИ несмеам а и не е етички е да давам телефони од личности... ај кога ке се видиме ке се договориме, а во мегувреме прати ми го ти твојот број по ПП за да ти се јавам кога ке дојдам таму... поздрав
И јас го посочив моето искуство како пример, а ти ми го исплука, претпоставувам затоа што беше спротивно на твоето искажување. Фала за поканата, ама навистина не сум заинтересиран за презентација на твојот систем, од причина што засега немам намера нити услови да го имплементирам. Ако се промени нешто, ќе те побарам. Останатите коментари беа само добронамерна критика кон впечатокот што го оставаш со муабетот.аман бе човек, ти посочив само пример, инверотор е стар 1 месец... ај нема везе не е битно... подобро да завршиме тука со муабетот... поканата останува отворена, слободно јави се и ти и било кој, јас не се кријам... а како заладува, се помалку време имам и за форуми и за интернет воопшто... верувај дека ептен пошто ме прозивате пишувам, затоа што ми стигаат мејлови, така ми е сетирано... значи слободно јави се, на мое големо задоволство ке оствариме средба со тебе...
извини ако си добил дојам дека ти го исплукав мислењето... нај задна намера ми беше тоа, нити сакам нити имам намера да плукам по некого а па нај малку по некој кој изнесува факти од лично искуство. твоето искуство заедно со уште илјадниците други ги собирам на купче и вадма просек... нејсе, како и да е, друга ми беше целта и намерата, но грешно тргна муабетот цел и несакајки така и да заврши пресеков и се повлеков... уште еднаш извини за било што ако те навредив...И јас го посочив моето искуство како пример, а ти ми го исплука, претпоставувам затоа што беше спротивно на твоето искажување. Фала за поканата, ама навистина не сум заинтересиран за презентација на твојот систем, од причина што засега немам намера нити услови да го имплементирам. Ако се промени нешто, ќе те побарам. Останатите коментари беа само добронамерна критика кон впечатокот што го оставаш со муабетот.
Грешка у кораци де
Yep, after-испит контраиндикаци...![]()