Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер е Wreck It Ralph им го препорачувам на сите само смешен ми беше постотабе тоа ми беше првата намена... после ми избоде очи постот на јо
иначе не го потценувајте цртанот, треба да е меѓу најдобрите у последно време... ако не и во поголем тајмфрејм
да пишев првин цртанот и тоа со ио да го потценам и сместам во "патем" ќе беше ептен потценувачки![]()
OKOLU 1000 EVRA GORE DOLU, BIDEJCI SAKAM DA ZEMAM EDNAS I DA SI GO RESAM PROBLEMOT SO GREENJE I LADENJE A PLUS NA TOA IMAM POSTAVENO VO STANOT I IZOLACIJA ZA RADIJATORI ELI NESTO DRUGO DODEKA DA SE RESAM STO CE POSTAVAM NA TOA MESTO ALI ZA TOA POTOA.колкава сума на пари имаш предвидено за инвертерот?
Да, дали е поврзан со Lord of The Rings? Или нема везе можам да го изгледам, па понатаму ќе ги гледам другите .Кои предходни делови, Lord of The Rings?
OKOLU 1000 EVRA GORE DOLU, BIDEJCI SAKAM DA ZEMAM EDNAS I DA SI GO RESAM PROBLEMOT SO GREENJE I LADENJE A PLUS NA TOA IMAM POSTAVENO VO STANOT I IZOLACIJA ZA RADIJATORI ELI NESTO DRUGO DODEKA DA SE RESAM STO CE POSTAVAM NA TOA MESTO ALI ZA TOA POTOA.
FALA
Јас во услови како твоите би земал Toshiba Suzumi+ 16, во Енергија мислам дека е околу 69000 со монтажа. Надворешната единица е иста како Daiseikai. Уште ако даваат гаранција од 5-7 години, ќе решиш многу работи.
Парите и онака им биле загарантирани. Можеле барем малце труд да покажат.Е, не знаеле...
Пари. Пари правеа![]()