Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Io Sono Interista Oди во ЧДА и најди ја темата "За кого? За ракометарите The alternative cut". Ова ремек дело таму си ја најде својата премиера на кајгана.

абе тоа ми беше првата намена... после ми избоде очи постот на јо
иначе не го потценувајте цртанот, треба да е меѓу најдобрите у последно време... ако не и во поголем тајмфрејм

да пишев првин цртанот и тоа со ио да го потценам и сместам во "патем" ќе беше ептен потценувачки :D
Супер е Wreck It Ralph им го препорачувам на сите само смешен ми беше постот :D

колкава сума на пари имаш предвидено за инвертерот?
OKOLU 1000 EVRA GORE DOLU, BIDEJCI SAKAM DA ZEMAM EDNAS I DA SI GO RESAM PROBLEMOT SO GREENJE I LADENJE A PLUS NA TOA IMAM POSTAVENO VO STANOT I IZOLACIJA ZA RADIJATORI ELI NESTO DRUGO DODEKA DA SE RESAM STO CE POSTAVAM NA TOA MESTO ALI ZA TOA POTOA.
FALA

OKOLU 1000 EVRA GORE DOLU, BIDEJCI SAKAM DA ZEMAM EDNAS I DA SI GO RESAM PROBLEMOT SO GREENJE I LADENJE A PLUS NA TOA IMAM POSTAVENO VO STANOT I IZOLACIJA ZA RADIJATORI ELI NESTO DRUGO DODEKA DA SE RESAM STO CE POSTAVAM NA TOA MESTO ALI ZA TOA POTOA.
FALA

Јас во услови како твоите би земал Toshiba Suzumi+ 16, во Енергија мислам дека е околу 69000 со монтажа. Надворешната единица е иста како Daiseikai. Уште ако даваат гаранција од 5-7 години, ќе решиш многу работи.

Јас во услови како твоите би земал Toshiba Suzumi+ 16, во Енергија мислам дека е околу 69000 со монтажа. Надворешната единица е иста како Daiseikai. Уште ако даваат гаранција од 5-7 години, ќе решиш многу работи.

И јас би ја избрал Toshiba Suzumi+ 16 моментално во Енергија кошта 67,000 ден со вклучена монтажа. Нешто по скапа варијанта би била Carrier 42NQV050M - 71.000 ден со монтажа. Меѓутоа нема потреба кога Тошибата е поевтина земај и не се думај!!!
Па ке кажиш како е :)

За Пиратите од вториот дел па натака апла се гледа дека не знаеле што прават.

Ми текна таа сцената кога Деп е на плажата со бродот насукан и Деп зема камен го подлижува, каменот се претвара во краба па еден куп Деповци се појавуваат како и еден куп краби и така натаму. Work of genius.
--- надополнето: 13 февруари 2013 во 16:44 ---
Е, не знаеле...
Пари. Пари правеа :)
Парите и онака им биле загарантирани. Можеле барем малце труд да покажат.

Abe ic ne gi mirisete Panasonik koga sovetuvate nekogo, a bugarine na nivniot forum skoro sekogas sovetuvaat za Panasonik maleziska. Nekoj razlog za toa? Toshiba, pa toshiba e skapa i za najbogatiot evropejec a ovde se nudi ka da cini ko midea

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom