Нене јас кога ќе речам дека си имате проблем со Барселона сериозен сум....Чави има освоено едно светско ,едно европско првенство(каде беше клучен играч за титулите),три лига на шампиони,и 5 титули во Ла лига...Албертини повеќе има освоено????..има освоено светско??има европско??..ај не правиме муабет за титули но ти спомна дека повеќе имал ''оставено''...Чави е убедливо најдобриот племејкер(заедно со Пирло) кој ги имам гледано во животот и тоа е факт..не знам зошто ви е тешко да го признаете тоа??..зарем не го гледате секој натпревар со каква леснотија игра на теренот..каква контрола на топката има какви пасови дава..и тоа замислете веќе цела кариера игра на врвно ниво .веќе ми е здосадено да објаснувам на секое за некои играчи и веќе не мислам да се замарам..ама ваква глупост можи да кажи чоек што не прати фудбал...
--- надополнето: Nov 12, 2011 12:05 AM ---
ИНЗАГИ?????..ИНЗАГИ????..ИНЗАГИ??????....
Јас го почитувам секое мислење но тука веќе не гледам логика??..зошто Инзаги дека постигнувал многу голови??..дека имал многу освоено??..ако е за голови постави го Ромарио..ем има повеќе ,ем е измислен за Инзаги...Месси за две години ќе го помини Инзаги во сите категории и тоа како 10 години помлад...која е, логикатаа за Инзаги. ..среќата што ја има???...зарем Инзаги во било каква категорија можи да се споредува со чудовиштето Анри и со газелата Ето???