Најдобрите 11 на сите времиња

можеби некој се потрофејни на клупско ниво, ама подобри, тешко...
Бројот на голови кажува се. Може да освои светско правенство со 2 гола и да му се брои како трофеј во караиерата се е џабе ако нема над 500 голови тоа не е играч за дрим тим ;)

Бројот на голови кажува се. Може да освои светско правенство со 2 гола и да му се брои како трофеј во караиерата се е џабе ако нема над 500 голови тоа не е играч за дрим тим ;)
што кажуваш бе друже, ај провери кој е најдобриот стрелец на најважното фудбалско а воедно и спортско првенство!

Шмајхел, Малдини, Мајкон, Кафу, Платини, Зидан, Роналдо, другиот Роналдо, Роналдињо, Марадона, Пеле

Вака составен тим, со троица одбрандбени фудбалери и без дефанзивен среден ред, ќе прими четири гола против Катанија...

Не знам зoшто воопшто голман предложи, можеше и Меси да го ставиш на листата...

:D

што кажуваш бе друже, ај провери кој е најдобриот стрелец на најважното фудбалско а воедно и спортско првенство!
Разгледај ја малце листата и после коментирај. 1. Милер :D Јозеф Бицан можда нема некои си трофеи но има над 1000 голови :D http://forums.soccerfansnetwork.com/showthread.php?72652-The-Greatest-Strikers-of-All-Time

Роналдо на свои 20 години беше најдобар светски фудбалер, награда која ја освои три пати.Најдобриот стрелец на светските првенства. Има освоено еден куп клубски, репрезентативни и индивидуални награди. На теренот беше најдобриот, толку добар напаѓач како него тешко и да се појави во денешно време. Треба да ти е мака што не си успеал да го гледаш, што кога играше Роналдо ти со џамлии сеуште се занимаваше, затоа што си пропуштил да го гледаш најдобриот.

Роналдо на свои 20 години беше најдобар светски фудбалер, награда која ја освои три пати.Најдобриот стрелец на светските првенства. Има освоено еден куп клубски, репрезентативни и индивидуални награди. На теренот беше најдобриот, толку добар напаѓач како него тешко и да се појави во денешно време. Треба да ти е мака што не си успеал да го гледаш, што кога играше Роналдо ти со џамлии сеуште се занимаваше, затоа што си пропуштил да го гледаш најдобриот.
Многу си грешка си гледал сум го како игра но според мене тој не може на мојта листа иако е играл за Милан не можам да го ставам пред некои си други играчи шо ги пиша погоре, за мене најдобар напаѓач е оној со највеќе голови. Роналдо можеби е бил најдобар, играл е за најдобрите екипи ама малку се тие 352 голови за 18 годишна кариера. ;)

Разгледај ја малце листата и после коментирај. 1. Милер :D Јозеф Бицан можда нема некои си трофеи но има над 1000 голови :D http://forums.soccerfansnetwork.com/showthread.php?72652-The-Greatest-Strikers-of-All-Time
абе некој си петко од новаци можда дал 2000 голој ама кој го интересира кога нема трофеи... важни се головите кои носат трофеи... а такви роналдо ги има многу

Многу си грешка си гледал сум го како игра но според мене тој не може на мојта листа иако е играл за Милан не можам да го ставам пред некои си други играчи шо ги пиша погоре, за мене најдобар напаѓач е оној со највеќе голови. Роналдо можеби е бил најдобар, играл е за најдобрите екипи ама малку се тие 352 голови за 18 годишна кариера. ;)

Головите не се единствен фактор, но што да му објаснам на дете кое за фудбалот мислење создава преку нечии листи, а не преку гледање.

Луѓе, Рајкард... Кој Гатусо, кој Давидс, кој Макалеле...

Макалеле не можеше да ја додаде топката на свој играч подалеку од 5 метри...

Верон не беше дефанзивен среден ред...

Неблагодарно е да се издвојат најдобрите 11 играчи на сите времиња.
Али кога видов дека Чави е во тој список почна да ме фаќа серка.

Подобар плејмејќер од Чави дали икад постоел во светот на фудбалот ?????

Можат да се состават повеќе идеални тимови, јас воопшто не сакам да составувам тим со играчи кои не сум ги гледал ....

Џиџи Буфон​
Даниел Алвес Пујол Неста Карлос​
Чави​
Деко Зидан​
Меси Анри Роналдињо​

Подобар плејмејќер од Чави дали икад постоел во светот на фудбалот ?????

Можат да се состават повеќе идеални тимови, јас воопшто не сакам да составувам тим со играчи кои не сум ги гледал ....

Џиџи Буфон​
Даниел Алвес Пујол Неста Карлос​
Чави​
Деко Зидан​
Меси Анри Роналдињо​
:pos: дечко немаш појма од фудбал
Алвеш пред Кафу, Пујол пред Бареси
тешка е дрогата наречена Фарса врати се малку назад во минатото и види го Албертини а не мочкото Чави кој ви го замати мозоко :drk:

Александар треба да разбериш дека и другите клубови освен Милан играат фудбал и други играчи кои не играле во Милан заслужвуаат да бидат во најдобрите 11-сет.....Значи Роналдо е сметан за најдобриот шпиц на сите времиња од сите врвни стручњаци и ти тука коментираш како некојси Нордал што дал најмногу голови за Милан е подобар од него???..Иначе Чави се знае дека е еден од најдобрите племејкери во историјата но вие што си имате психички проблем од Барселона тоа е ваша работа..!

:pos: дечко немаш појма од фудбал
Алвеш пред Кафу, Пујол пред Бареси
тешка е дрогата наречена Фарса врати се малку назад во минатото и види го Албертини а не мочкото Чави кој ви го замати мозоко :drk:

Алвес пред Кафу не затоа што игра во Барселона, Алвес е посупериорен во секој поглед од Кафу !!!!!

Албертини пред Чави :pos: Можеби и Пирло да беше сеуште во Милан ќе го пишеше .... ЧАВИ Е БОГ НА ТАА ПОЗИЦИЈА, ФАКТ !!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom