Најдобрите 11 на сите времиња

Неможе никако да се склопи тим од најдобрите 11 кои некогаш играле фудбал.Има премногу великани и едноставно не е можно да се направи најдобриот тим на сите времиња.

Гледам по постовиве во комбинација влегуваат играчи како Пирес,Тафарел,Деко?????????,Фернинанд,Гатузо,Инзаги.

Срамота е ова што е пишано,значи го ставате Тафарел пред Јашин или Ѕоф(двајцата најдобри голмани кој некогаш стоеле меѓу стативите)

Фердинанд е подобар од Барези,Малдини,Турам,БЕКЕМБАУЕР,ШИРЕА и уште многу многу други.

Инзаги го споредувате со Роналдо,феноменот што тресеше све живо и диво во фудбалот???

А за Деко,Гатузо и Пирес едноставно немам коментар,нема тука што да се коментира.Додека овие тројца беа во врвот на кариерата имаше по минимум 8 подобри играчи од нив на нивните позиции.

Како прво ниеден играч не заслужува да се најде на листава пред Пеле,Кројф,Бекембауер,Марадона,Зидан.Според мене ова се најдобите играчи што некогаш играле фудбал.
ај баш сакам да видам кој биле тие минимум 8 шо биле подобри од деко во периодот 2003-2007

Александар треба да разбериш дека и другите клубови освен Милан играат фудбал и други играчи кои не играле во Милан заслужвуаат да бидат во најдобрите 11-сет.....Значи Роналдо е сметан за најдобриот шпиц на сите времиња од сите врвни стручњаци и ти тука коментираш како некојси Нордал што дал најмногу голови за Милан е подобар од него???..Иначе Чави се знае дека е еден од најдобрите племејкери во историјата но вие што си имате психички проблем од Барселона тоа е ваша работа..!
Никој не ви е крив шо најголемите легенди играле за Милан па и Роналдо. :icon_lol:
--- надополнето: Nov 12, 2011 9:42 AM ---
Нене јас кога ќе речам дека си имате проблем со Барселона сериозен сум....Чави има освоено едно светско ,едно европско првенство(каде беше клучен играч за титулите),три лига на шампиони,и 5 титули во Ла лига...Албертини повеќе има освоено????..има освоено светско??има европско??..ај не правиме муабет за титули но ти спомна дека повеќе имал ''оставено''...Чави е убедливо најдобриот племејкер(заедно со Пирло) кој ги имам гледано во животот и тоа е факт..не знам зошто ви е тешко да го признаете тоа??..зарем не го гледате секој натпревар со каква леснотија игра на теренот..каква контрола на топката има какви пасови дава..и тоа замислете веќе цела кариера игра на врвно ниво .веќе ми е здосадено да објаснувам на секое за некои играчи и веќе не мислам да се замарам..ама ваква глупост можи да кажи чоек што не прати фудбал...
--- надополнето: Nov 12, 2011 12:05 AM ---

ИНЗАГИ?????..ИНЗАГИ????..ИНЗАГИ??????....

Јас го почитувам секое мислење но тука веќе не гледам логика??..зошто Инзаги дека постигнувал многу голови??..дека имал многу освоено??..ако е за голови постави го Ромарио..ем има повеќе ,ем е измислен за Инзаги...Месси за две години ќе го помини Инзаги во сите категории и тоа како 10 години помлад...која е, логикатаа за Инзаги. ..среќата што ја има???...зарем Инзаги во било каква категорија можи да се споредува со чудовиштето Анри и со газелата Ето???
Меси никогаш нема да го помине Инзаги, можеби ќе има повеќе титули дома и во ЛШ но едно ќе нема. Ако има среќа Инзаги има и Меси а ќе го видеме кога ќе ги нема Чави и Иниеста доказ дека не може без нив е кога игра за Аргентина;) :D :icon_lol:
205075_109528282464188_100002210514912_98746_7909444_n.jpg

Никој не ви е крив шо најголемите легенди играле за Милан па и Роналдо. :icon_lol:

Меси никогаш нема да го помине Инзаги, можеби ќе има повеќе титули дома и во ЛШ но едно ќе нема. Ако има среќа Инзаги има и Меси а ќе го видеме кога ќе ги нема Чави и Иниеста доказ дека не може без нив е кога игра за Аргентина;) :D :icon_lol:
Прегледај го приврзокот 35958
какви глупости можи да пиши само детенце од 10 години

Мојот дрим тим на сите времиња од играчите што сум ги гледал нема да ставам играчи што не сум ги гледал .
-----------------------------Шмајхел----------------------------------------------Кафу---------Малдини-----------------Турам----------Р.Карлос--------
------------------------------Р. Кин----------------------------------------------
---------------Чави----------Зидан---------------Сколс--------------------
--------------------Анри--------------------Роналдо(Феноменот)--------

Еден бе, барем еден да го спомнеше Давид Трезеге :)

Шала на страна најневозможно е да се издвојат најдобри 11 на сите времиња, убаво кажа еден член дека се е прашање на вкус.

Иначе Зидан :cuc: На секоја формација до сега е ставен и за сите најдовте некоја замена освен за него.
Unique Zizou!!

Прегледај го приврзокот 35958

Ти Нормален си бе????..Месси моментално е фудбалски бог на планетата и според мене грев е Пеле да го споредиш со Месси, а не еден Инзаги кој три пати на нога не знаеше да направи..Месси само за две години гарантирам дека ќе го помини Инзасги во сите категориии и на тоа треба сите да се радуваме бидејќи знаеме дека живеевме во неговата ера и дека играчиште ќе биди на врвот на постигнати голови во Ервопските натпреварувања а не Инзаги кој во иднина некој што го нема гледано ќе си помисли кизнај што играчиште бил и кога ќе пушти клипче на јутуб ќе го фати серка.....колку сте смешни...за Месси коментирате демек неможи без Чави и Иниеста..а кога ќе се спомни Чави за најдобар племејкер велите дека не е доволно квалитетен Албертини бил подобар..::facepalm::...!

какви глупости можи да пиши само детенце од 10 години
ОК бе твое мислење :icon_lol: Инзаги коа беше бог вие си игравте во калта со колички :P Меси коа ќе игра фудбал на 38 јави ми се. ПС. Суарез е подобар од Меси, штета шо не игра во Фарса па да ја земе златната топка :icon_lol: ;) :D

Ти Нормален си бе????..Месси моментално е фудбалски бог на планетата и според мене грев е Пеле да го споредиш со Месси, а не еден Инзаги кој три пати на нога не знаеше да направи..Месси само за две години гарантирам дека ќе го помини Инзасги во сите категориии и на тоа треба сите да се радуваме бидејќи знаеме дека живеевме во неговата ера и дека играчиште ќе биди на врвот на постигнати голови во Ервопските натпреварувања а не Инзаги кој во иднина некој што го нема гледано ќе си помисли кизнај што играчиште бил и кога ќе пушти клипче на јутуб ќе го фати серка.....колку сте смешни...за Месси коментирате демек неможи без Чави и Иниеста..а кога ќе се спомни Чави за најдобар племејкер велите дека не е доволно квалитетен Албертини бил подобар..::facepalm::...!
Уживај, со Аргентина се покажа колку вреде. Ќе видеш за 2-3 години кога ќе си идат плејмејкерите па коа ќе нема кој топка да му даде. ;) Штета шо Албертини беше само една сезона таму баш Меси кога дојде да останеше уште 3-4 год ќе имавте др мислење.
Оваа тема е за најдобрите на сите времиња а не од оваа ера. :icon_lol:

Еден бе, барем еден да го спомнеше Давид Трезеге :)

Шала на страна најневозможно е да се издвојат најдобри 11 на сите времиња, убаво кажа еден член дека се е прашање на вкус.

Иначе Зидан :cuc: На секоја формација до сега е ставен и за сите најдовте некоја замена освен за него.
Unique Zizou!!

их их их

Па кој да го туриме,таков играч нема никад да се заборави,а за Трезеге нејкам да коментирам воопшто :pos:

Кафу, како сакаш врти ја, подобар е ... ама ретко да најдеш потполна објективност ;) без навреда ама така е .. ;)

Шо сакаш да кажеш? Дека Мајкон е подобар од Кафу?

Шо сакаш да кажеш? Дека Мајкон е подобар од Кафу?

леле ... нели читаш, сакам да кажам дека Кафу е најдобар десен бек, да кажеме дека Мајкон е најдобар нема логика

леле ... нели читаш, сакам да кажам дека Кафу е најдобар десен бек, да кажеме дека Мајкон е најдобар нема логика

Па тој го беше ставил Мајкон во најдобрите 11 на сите времиња, и јас бев изненаден од тоа и пишав „МАЈКОН!?!?!?!?!??“ и ти ме цитираш мене...

Па тој го беше ставил Мајкон во најдобрите 11 на сите времиња, и јас бев изненаден од тоа и пишав „МАЈКОН!?!?!?!?!??“ и ти ме цитираш мене...

па добро моја грешка, што го зедов твојот пост, каде се прашуваш што тражи Мајкон таму, јас само потврдив дека има подобри од него, како на пример Кафу ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom