N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Новава сезона излага на есен така ? Иначе знае некој колку уште сезони ќе искачаат , ме мрзи да гуглам.

Почнав на ново ад ги гледам порано само на ТВ, сега на cucirca почнав. Стигнав до сезона 5 епизода еден :) цела ноќ без спиење ме остаја

Новава сезона излага на есен така ? Иначе знае некој колку уште сезони ќе искачаат , ме мрзи да гуглам.
Не се знае уште колку, сезона за сезона објавуваат. :) Се додека има гледаност, претпоставувам дека ќе се снима. :)

Иначе одличен крај на последнава сезона. Со оглед дека Зива си отиде, успеаа сепак да направат баланс и крајот беше преемотивен, прекрасно.

А од NCIS: LA малку сум разочарана, за нијааанса послаба сезона од претходната. Иако тука имаше удел и фактот дека Даниела Руа (Кензи) остана трудна, па мораа да импровизираат, сепак, 4тата беше многу подобра сезона. Ќе видиме од есен како ќе биде.

А од NCIS: LA малку сум разочарана, за нијааанса послаба сезона од претходната. Иако тука имаше удел и фактот дека Даниела Руа (Кензи) остана трудна, па мораа да импровизираат, сепак, 4тата беше многу подобра сезона. Ќе видиме од есен како ќе биде.
И ја се сложувам. 4тата беше одлична сезона. Тие епизодите со Сидров кажуваа некако друга приказна. Петата ништо ново само тој "Белиот Дух" кој не го ни прикажаа.

А и на уште нешо се покакаа. Двапати. Дали ги проверуваат актерите, ја незнам.
Сваќам дека е тешко да се направе свет со NCIS: Washington, NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans (новата) и (Хаваи) Five-0. (очекуваме Cross-over епизоди пак)
Актерот Erik Palladino го глуми Daniel Cryer во една од моите омилени епизоди од NCIS (Good Cop, Bad Cop), а во NCIS: LA го глуми Vostanik Sabatino / Roger McAdams. PS: Умре во NCIS.
Актерката Мercedes Masohn ја игра Heather Kincaid како замена за Зива (која е во киднапирана), а се враќа во NCIS: LA како Talia Del Campo.

Нека направат background check као шо прават у серијата. Нема везе овоа.

Се сеќавам уште на времето кога идеше на телевизииве кај нас.
Ми беше гледана некаде до 5 сезона.Летово ја упратив пак на ТВ, ама некако неповрзани ми станаа работиве.Кај ми текна незнам ,седнав ја почнав од почеток.Нит сум да прекинам, нит да гледам од 5 натаму, најмалку па директно да се префрлам на последнава и да продолжам од есенва со новата.
Ваљда ќе се снајдам некако и ќе стигнам да ја завршам до почетокт на новата.

Иначе , не би коментирал ништо посебно за серијава.Се е кажано.Култна ствар.Кој вели поинаку нема појма :sneaky:

P.S NCIS LA ми е далеку од квалитетот на NCIS.Мe подржува некој ? :icon_lol:

Последно уредено:
Дајте торент од 9та сезона.
Добар квалитет едно 20+ GB.

Најде еден, ама слабо...
5 дена треба да го чекам.

Ain't nobody got time fo' dat.

Последно уредено:
На замунда излезе првата епизода од 12та сезона на НЦИС.
Исто така и првата епизода од НЦИС Њу орлеанс. Ќе ја изгледам и таа да видам како ќе биде. АЛи посред глумците не очекувам ништо посебно. Ми нема некој интересен и хиперактивен лик ко кај НЦИс и НЦИС ЛА .

Добар старт имаа...малку како да почнуваат без идеи да се, кога почнаа стари ликови да враќаат во игра, ама си држат некое ниво сеуште.
@King Kai е за ова требаше муабет да си правиме прееска, брзо ќе минеше времето...

Добар старт имаа...малку како да почнуваат без идеи да се, кога почнаа стари ликови да враќаат во игра, ама си држат некое ниво сеуште.
@King Kai е за ова требаше муабет да си правиме прееска, брзо ќе минеше времето...
Доста, не ми е гледана :)

Само што ја завршив втора сезона, и да ви кажам, толку да ми било жал за некој друг лик од серија не се сеќавам, ептен ме погоди убиството на Кејт...
Прочитав дека таа сакала самата да го напушти шоуто, па тоа некако ме потсмири, иначе за малку ќе ја прекинев серијата. Се надевам вреди да продолжам...

Само што ја завршив втора сезона, и да ви кажам, толку да ми било жал за некој друг лик од серија не се сеќавам, ептен ме погоди убиството на Кејт...
Прочитав дека таа сакала самата да го напушти шоуто, па тоа некако ме потсмири, иначе за малку ќе ја прекинев серијата. Се надевам вреди да продолжам...
Da prodolzhis. Ziva e pojaka, Kejt i onaka mnogu napinjashe so likot na saint vo serijata.

И те како вреди.. Продолжи нема да зажалиш

Ја сам малку назад со серијата. Тука сам сред на 11та сезона коа
го убиа овој Парса. И Bishop коа се приклучи во тимот.
Ногу ми се свиѓа Bishop ама глеам по тоа facebook страната "Bring Ziva Back" и уште шо не...
Шо мислете вие за Bishop? Кои сте ја изгледале 11та и уште нешто.

Скроз различни ликови се Зара и Бишоп.
Океј ми е и Бишоп, ја навикнав некако, само мислам дека имаат кажано дека намерно не ја убија Зива, за да се остави отворена шансата да се врати некогаш...ама мислам дека тешко тоа кога веќе она во прв план сакаше да ја напушти серијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom