N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Акцентот им го навикнав, сличен, ако не е и ист со оние од Justified. Кентаки.
Нека биде интересна, акцентот е најмалце битен. :D

Ок и женската не е лоша :D

11 сезони досега, AXN топрв 7ма гу дават.
Spin-Off NCIS: Los Angeles со Chris O'Donnell & LL Cool J. А и уше еден Spin-Off у New Orleans.
NCIS: LA стигна до 5та сезона (која ја има на AXN) и они изгледа праат уше еден Spin-Off NCIS: Red ако не беше.

11 сезони досега, AXN топрв 7ма гу дават.
Spin-Off NCIS: Los Angeles со Chris O'Donnell & LL Cool J. А и уше еден Spin-Off у New Orleans.
NCIS: LA стигна до 5та сезона (која ја има на AXN) и они изгледа праат уше еден Spin-Off NCIS: Red ако не беше.

Од РЕД нипто не бидна. Требаше да почне уште во септември, и сега веќе да привршува 1-ва сезона.
Ваљда мал рејтинг добија тие 2 епизоди што беа емитувани, и не доби зелено светло за да добие серија.

Ralph Waite, или во серијата познат како Jackson Gibbs, таткото на шефот починал на 13 февруари годинава на 85 годишна возраст
Поради тоа очекувано е во серијава да се случи истото. Интересен лик, кој ете,поради виша сила нема да го гледаме повеќе како гостин во серијава.
Следната епизода, односно финалната епизода од оваа сезона ќе биде за него. Поради тоа е наречена Honor Thy Father.

Не е спојлер, причина не мора, иако е делумно кажано.
Во привјуто за епизодата беше кажано дека ќе биде farewell за него, па малку гугл и очекувано е зошто. Во Сопрано иста ситуација со мајката на Тони, но тмау малце ја генерираа компјутерски па и дадоа уште епизода-две.

Ralph Waite, или во серијата познат како Jackson Gibbs, таткото на шефот починал на 13 февруари годинава на 85 годишна возраст
Поради тоа очекувано е во серијава да се случи истото. Интересен лик, кој ете,поради виша сила нема да го гледаме повеќе како гостин во серијава.
Следната епизода, односно финалната епизода од оваа сезона ќе биде за него. Поради тоа е наречена Honor Thy Father.

Не е спојлер, причина не мора, иако е делумно кажано.
Во привјуто за епизодата беше кажано дека ќе биде farewell за него, па малку гугл и очекувано е зошто. Во Сопрано иста ситуација со мајката на Тони, но тмау малце ја генерираа компјутерски па и дадоа уште епизода-две.
Една слика 1000 зборови. едно видео 2000.

Кул лик беше :(
Значи нема да имаме крај на сезона како минатите, ќе одат ваљда со емоцинална епизода.
Иако последнава беше доста добра.

Ја ги пратам овие на AXN.
Нема тука тема за NCIS Los Angeles па јас мислев тука да пишам...
Сеа ја гледав епизодата со Danny Trejo. Цар.
wNKrwTP.jpg

Имаше го и у Breaking Bad. Феноменален тип.

Plenty of killers
for hire out there.

Is that all I am?
Someone who can walk
into this bar, kill every man in it?

Or maybe that's not me at all.
Maybe I'm someone who can, uh,
make sure that every man in this bar's dead,
before I ever walk through the door.

А да се отвори посебна тема за LA?

Да, отворете си, пошто има црнци ко мене и @Iceboy шо не ја гледаат а можи ќе ја почнат. А вака ќе не кастрирате од старт.

Добар крај на сезона, добар.
И да овие од мексиканскиот картел беа најјакото нешто во серијата, ќе има уште далги со нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom