Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

11та и прилично добри се.Уште е добра серијава како првите 3-4 сезони? До која сезона се стигнати?
11 сезони и уште се добри?! Ова мора да го видам. Ќе рипам по се изгледа цели сезони. Предлози за скокање на некоја сезона имаш?11та и прилично добри се.
Си ги имаат уште заплетите, тероризмот, у глобала истото е, али ако немаш шо да правиш седни и гледај ја, не се паднати многу по квалитет.
Не знам до кај си стасана, ама во глобала се е поврзано некако на подолги патеки...најпаметно ти е со ред да седнеш да ги гледаш, оти има работи по 2-3 сезони што ги влечат, луѓе се појавуваат у една сезона, па во наредна ги нема, после пак ги има, така да со ред ти е најарно.11 сезони и уште се добри?! Ова мора да го видам. Ќе рипам по се изгледа цели сезони. Предлози за скокање на некоја сезона имаш?
Можда некаде до кај 5, евентуално 6 нешто да имам гледано. Која сезона е кога Динозо е заљубен во ќерката на Арман Асанте?Не знам до кај си стасана, ама во глобала се е поврзано некако на подолги патеки...најпаметно ти е со ред да седнеш да ги гледаш, оти има работи по 2-3 сезони што ги влечат, луѓе се појавуваат у една сезона, па во наредна ги нема, после пак ги има, така да со ред ти е најарно.
5та мислам дека беше, ако знаат другиве за сериозно нека ме поправат, ама на крај на имдб, провери си, 4та и 5та прочитај шо се дешавало низ епизодите ќе се снајдеш, ама се мислам дека беше 5та сезона тоа.Можда некаде до кај 5, евентуално 6 нешто да имам гледано. Која сезона е кога Динозо е заљубен во ќерката на Арман Асанте?
Претпоставував дека некој спиноф планираат, па затоа ги внесоа во приказнава...Минатата и оваа недела беа прикажани 2 поврзани епизоди чие име е The Crescent City I и II.
Беа премиера за евентуален spin off, NCIS New Orleans.
Минатата година преку НЦИС ЛА, пробаа да направат spin off, НЦИС РЕД, кој поради мал рејтинг не доби своја серија. Дали ќе успее NCIS NO да добие серија, ќе видиме од септември.
Scott Bacula, Lucas Black, Zoe McLellan, Paige Turco, CCH Pounder е евентуалната екипа за NCIS NO.
Reasons NCIS NO needs to make it to series.