N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

какво епизодиште, најбоље! Јако освежување имаат Форнел епизодиве, па и смење до смрт (y)

Skynet, Terminator 1, 2, Џејмс Камерон. Т3 и Т4 не се „важат“ го нема Камерон :D

Уште кога го спомнаа Парса, знаев дека ќе биде дупла.
Наредната ќе биде весело.

Уште е добра серијава како првите 3-4 сезони? До која сезона се стигнати?
11та и прилично добри се.
Си ги имаат уште заплетите, тероризмот, у глобала истото е, али ако немаш шо да правиш седни и гледај ја, не се паднати многу по квалитет.

11та и прилично добри се.
Си ги имаат уште заплетите, тероризмот, у глобала истото е, али ако немаш шо да правиш седни и гледај ја, не се паднати многу по квалитет.
11 сезони и уште се добри?! Ова мора да го видам. Ќе рипам по се изгледа цели сезони. Предлози за скокање на некоја сезона имаш?

11 сезони и уште се добри?! Ова мора да го видам. Ќе рипам по се изгледа цели сезони. Предлози за скокање на некоја сезона имаш?
Не знам до кај си стасана, ама во глобала се е поврзано некако на подолги патеки...најпаметно ти е со ред да седнеш да ги гледаш, оти има работи по 2-3 сезони што ги влечат, луѓе се појавуваат у една сезона, па во наредна ги нема, после пак ги има, така да со ред ти е најарно.

Не знам до кај си стасана, ама во глобала се е поврзано некако на подолги патеки...најпаметно ти е со ред да седнеш да ги гледаш, оти има работи по 2-3 сезони што ги влечат, луѓе се појавуваат у една сезона, па во наредна ги нема, после пак ги има, така да со ред ти е најарно.
Можда некаде до кај 5, евентуално 6 нешто да имам гледано. Која сезона е кога Динозо е заљубен во ќерката на Арман Асанте?

Можда некаде до кај 5, евентуално 6 нешто да имам гледано. Која сезона е кога Динозо е заљубен во ќерката на Арман Асанте?
5та мислам дека беше, ако знаат другиве за сериозно нека ме поправат, ама на крај на имдб, провери си, 4та и 5та прочитај шо се дешавало низ епизодите ќе се снајдеш, ама се мислам дека беше 5та сезона тоа.

Минатата и оваа недела беа прикажани 2 поврзани епизоди чие име е The Crescent City I и II.
Беа премиера за евентуален spin off, NCIS New Orleans.

Минатата година преку НЦИС ЛА, пробаа да направат spin off, НЦИС РЕД, кој поради мал рејтинг не доби своја серија. Дали ќе успее NCIS NO да добие серија, ќе видиме од септември.

Scott Bacula, Lucas Black, Zoe McLellan, Paige Turco, CCH Pounder е евентуалната екипа за NCIS NO.

Reasons NCIS NO needs to make it to series.

Интересни последниве две, само тоа јужњачкиот акцент не им го можам.
ЛА немам почнато да гледам, ама планирам, не мавајте сполјери овде, да не мавам јас :D

Минатата и оваа недела беа прикажани 2 поврзани епизоди чие име е The Crescent City I и II.
Беа премиера за евентуален spin off, NCIS New Orleans.

Минатата година преку НЦИС ЛА, пробаа да направат spin off, НЦИС РЕД, кој поради мал рејтинг не доби своја серија. Дали ќе успее NCIS NO да добие серија, ќе видиме од септември.

Scott Bacula, Lucas Black, Zoe McLellan, Paige Turco, CCH Pounder е евентуалната екипа за NCIS NO.

Reasons NCIS NO needs to make it to series.
Претпоставував дека некој спиноф планираат, па затоа ги внесоа во приказнава...
Али ја би ги гледал, иако малку се напорни со акцентот, ама Њу Орлеанс ќе биде забава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom