MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 август 2007
Мислења
34
Поени од реакции
1
imam msn live messenger 8.1 i nemozam da gleam nekoj na web-cam,mi javue "establish connection" i niso nema osven "loading..."2-3 pati go preinstalirav i druga verzija mu staiv i pak isto!.........care???

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
imam msn live messenger 8.1 i nemozam da gleam nekoj na web-cam,mi javue "establish connection" i niso nema osven "loading..."2-3 pati go preinstalirav i druga verzija mu staiv i pak isto!.........care???
чаре-skype мислам дека има некој баг во мсн со камерата,пробај со 8.5 верзија

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Е и мене тоа ми пишуваше ама затоа што или е слаба конекција или има некој дефект во мсн земи подобра верзија.:helou:

Janev

2.856
Поени од реакции
58
дај апдејте стај ја 8.5 верзија...

Б

БејбиГрл

Гостин
eve ako saka nekoj 9.0beta
jas ne go instaliram,dobar mi e sega za sega 8.5,a i so msn plus i discovery ima dobri raboti...moze koa ke izleze final ke instal.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.534
Поени од реакции
5.524
На секој старт на МСН-то ми се појавува ова ...

Дан знае некој како да го направам ... !?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Реинсталирај го мсн от и ќе се среди.

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Имам слушнато дека од 1 месенџер можат да се уклучат 2 адреси. Можно е или ме заебаваат? Ако е можно нека ми објасни некој како, ако не, никому ништо.
Иначе имам 8.1 плус.

angel_oh

око на кајгана
Член од
8 јануари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
10

druze jas ja imam 8.5 beta ako ja sakas kazi pa ke ti dam moj msn i ke ti ja pustam preku nego.:helou:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Имам слушнато дека од 1 месенџер можат да се уклучат 2 адреси. Можно е или ме заебаваат? Ако е можно нека ми објасни некој како, ако не, никому ништо.
Иначе имам 8.1 плус.
Грешка на месенџерот е, инсталирај нов 8,5 или 9,0 поздрав.

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Imam eden problem...ili mozebi ne e problem(neznam)
Na msn mi stigaat mailovi od nekoi nepoznati lica(verojatno spam),no samo msn-ot gi registira i pokazuva deka imam neprocitani mailovi,a koga ke otvoram vo mail nema nisto nitu vo inbox,nitu vo junk mail.Od koga ke go restartiram msn-ot ne pokazuva nisto vo delot za mailovi...sto e fintava?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.546
Поени од реакции
2.736
Imam eden problem...ili mozebi ne e problem(neznam)
Na msn mi stigaat mailovi od nekoi nepoznati lica(verojatno spam),no samo msn-ot gi registira i pokazuva deka imam neprocitani mailovi,a koga ke otvoram vo mail nema nisto nitu vo inbox,nitu vo junk mail.Od koga ke go restartiram msn-ot ne pokazuva nisto vo delot za mailovi...sto e fintava?
И кај мене исто покажува.Мислев да не е некој вирус или спајвер го скенирав чистев не најде ништо изгледа проблем од таму е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom