MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.
Z

ZeroStyle

Гостин
Eј ај и за мене ако може тоа 9.5 бетата линкче по пп да видам шо е?? 3 МСН одеднаш на официјална верзија? :smir: ПП! :pos:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Абе проблем имам со новите месенџери.. 8.0 па нагоре се до 9.0 бета
Го инсталирам се океј, влегувам пишувам , и по едно време ми окочува се здрвува.. Морам преку Таск Менаџер да го гасам, и пак ке се логнам на мсн за 30 секунди повторно ми окочува.. Од што ке е тоа? Ги пробав сите верзии на мсн појаки од 8.0 па нагоре, и на сите ме заебава .. Хелп!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.534
Поени од реакции
5.524
Абе барав МСН на гогле и се појави бета 9.5 и го спуштив незнам линк можем да ви го пратим ако сака некој. Може не е 9,5 така пишува може е 9 :toe:
Може да се става анимација на дисплеј тој што има такво МСН ќе га гледа кој нема само ќе му седи укочена , и можеш да пуштиш над 3 МСН ... капиш ? :pipi:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
истото за .гиф го има и 9ката.. обичната. .. а за 3 мсн преку плус биваше ако не се лажам..

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
MeToNo1[MkD];1057481 напиша:
Абе проблем имам со новите месенџери.. 8.0 па нагоре се до 9.0 бета
Го инсталирам се океј, влегувам пишувам , и по едно време ми окочува се здрвува.. Морам преку Таск Менаџер да го гасам, и пак ке се логнам на мсн за 30 секунди повторно ми окочува.. Од што ке е тоа? Ги пробав сите верзии на мсн појаки од 8.0 па нагоре, и на сите ме заебава .. Хелп!
РАМ брат РАМ стави повеќе.

BABURA

Кајгана на око
Член од
22 март 2007
Мислења
78
Поени од реакции
2
Абе барав МСН на гогле и се појави бета 9.5 и го спуштив незнам линк можем да ви го пратим ако сака некој. Може не е 9,5 така пишува може е 9 :toe:
Може да се става анимација на дисплеј тој што има такво МСН ќе га гледа кој нема само ќе му седи укочена , и можеш да пуштиш над 3 МСН ... капиш ? :pipi:
Мислам дека нема 9.5 Има 9. И плус може и на мсн 8 и 8.5 да се пушти над 3 МСН... :) Тоа се мести во Options негде :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Знај некој како можам да си ги зачувам смајлињата? Оти сакам да го форматирам и ке ми се избришат. Значи да ги извадам и да ги вметнам треба. Фала ви.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Знај некој како можам да си ги зачувам смајлињата? Оти сакам да го форматирам и ке ми се избришат. Значи да ги извадам и да ги вметнам треба. Фала ви.
Симни си CE/DP Stealer 6.0, со него можеш да си ги снимаш анимациите и сликите во компјутер што ги имаш кај тебе на msn и оние на контактите.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
1. MSN 9.5 is compatible with Vista :S maybe (!?)
2. Moжиш и на 9.0 само ќе може тој да ти ја гледа што има 9.0 исто така :\
3. Над 3? Малку бе, оди на apatch.org ќе спуштиш и повеќе нешта.
капиш??:lizko:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
А што не си симнете Windows Live Plus? ова е екстра додаток за MSN,
а плус има и многу скрипти, само за тоа ке ви треба малку Google. :D

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
РАМ брат РАМ стави повеќе.
Не е до рамот.. и мене ми прави така на 1 гига рам со 512 графичка.. има нешто што не е во ред, дали со нашите компјутери или мсн-от.

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
дајте и наваму еден линк за мсн 9.5 :)

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
знае некој како можам да познаам дали некој контакт на мсн се крие appear offline или е стварно исклучен????

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
koj gi bara msn smaylies ili koj saka da si gi prefrli od msn messengerot od XP na messengerot na vista vaka neka potraze

kaj XP :

C:\Dokumente und Einstellungen\myname\Anwendungsdaten\Microsoft\MSN Messenger\xxxxxxxxx\CustomEmoticons

i kaj vistA :

C:\Users\meinName\AppData\Local\Microsoft\Messenger\msnname@mailaddi.com\Ob jectStore\CustomEmoticons

gi spakuvate smajlevite od stariot messenger i gi raspakuvate kaj noviot messenger , mene mi uspea , sega na noviot pc i na vista si gi imam starite smajlevi od stariot pc od XP :) se nadevam deka i vam ke vi uspee

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom