Мартин$
Модератор
- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 5.234
- Поени од реакции
- 148
9.5???Јас имам 9.5 Бета добар е можеш да уклучиш над 3 МСН наеднаш
Уште оваја 9.0 верзија не е Фајнл не пак почнала нова о.0 или? Пушти по пп линк
9.5???Јас имам 9.5 Бета добар е можеш да уклучиш над 3 МСН наеднаш
РАМ брат РАМ стави повеќе.MeToNo1[MkD];1057481 напиша:Абе проблем имам со новите месенџери.. 8.0 па нагоре се до 9.0 бета
Го инсталирам се океј, влегувам пишувам , и по едно време ми окочува се здрвува.. Морам преку Таск Менаџер да го гасам, и пак ке се логнам на мсн за 30 секунди повторно ми окочува.. Од што ке е тоа? Ги пробав сите верзии на мсн појаки од 8.0 па нагоре, и на сите ме заебава .. Хелп!
Мислам дека нема 9.5 Има 9. И плус може и на мсн 8 и 8.5 да се пушти над 3 МСН... Тоа се мести во Options негдеАбе барав МСН на гогле и се појави бета 9.5 и го спуштив незнам линк можем да ви го пратим ако сака некој. Може не е 9,5 така пишува може е 9
Може да се става анимација на дисплеј тој што има такво МСН ќе га гледа кој нема само ќе му седи укочена , и можеш да пуштиш над 3 МСН ... капиш ?
Симни си CE/DP Stealer 6.0, со него можеш да си ги снимаш анимациите и сликите во компјутер што ги имаш кај тебе на msn и оние на контактите.Знај некој како можам да си ги зачувам смајлињата? Оти сакам да го форматирам и ке ми се избришат. Значи да ги извадам и да ги вметнам треба. Фала ви.
1. MSN 9.5 is compatible with Vista :S maybe (!?)Абе барав МСН на гогле и се појави бета 9.5 и го спуштив незнам линк можем да ви го пратим ако сака некој. Може не е 9,5 така пишува може е 9
Може да се става анимација на дисплеј тој што има такво МСН ќе га гледа кој нема само ќе му седи укочена , и можеш да пуштиш над 3 МСН ... капиш ?
Не е до рамот.. и мене ми прави така на 1 гига рам со 512 графичка.. има нешто што не е во ред, дали со нашите компјутери или мсн-от.РАМ брат РАМ стави повеќе.