чаре-skype мислам дека има некој баг во мсн со камерата,пробај со 8.5 верзијаimam msn live messenger 8.1 i nemozam da gleam nekoj na web-cam,mi javue "establish connection" i niso nema osven "loading..."2-3 pati go preinstalirav i druga verzija mu staiv i pak isto!.........care???
Е и мене тоа ми пишуваше ама затоа што или е слаба конекција или има некој дефект во мсн земи подобра верзија.:helou:imam msn live messenger 8.1 i nemozam da gleam nekoj na web-cam,mi javue "establish connection" i niso nema osven "loading..."2-3 pati go preinstalirav i druga verzija mu staiv i pak isto!.........care???
дај апдејте стај ја 8.5 верзија...imam msn live messenger 8.1 i nemozam da gleam nekoj na web-cam,mi javue "establish connection" i niso nema osven "loading..."2-3 pati go preinstalirav i druga verzija mu staiv i pak isto!.........care???
imam msn live messenger 8.1 i nemozam da gleam nekoj na web-cam,mi javue "establish connection" i niso nema osven "loading..."2-3 pati go preinstalirav i druga verzija mu staiv i pak isto!.........care???
Грешка на месенџерот е, инсталирај нов 8,5 или 9,0 поздрав.Имам слушнато дека од 1 месенџер можат да се уклучат 2 адреси. Можно е или ме заебаваат? Ако е можно нека ми објасни некој како, ако не, никому ништо.
Иначе имам 8.1 плус.
И кај мене исто покажува.Мислев да не е некој вирус или спајвер го скенирав чистев не најде ништо изгледа проблем од таму е.Imam eden problem...ili mozebi ne e problem(neznam)
Na msn mi stigaat mailovi od nekoi nepoznati lica(verojatno spam),no samo msn-ot gi registira i pokazuva deka imam neprocitani mailovi,a koga ke otvoram vo mail nema nisto nitu vo inbox,nitu vo junk mail.Od koga ke go restartiram msn-ot ne pokazuva nisto vo delot za mailovi...sto e fintava?