MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Acid напиша:
Сте приметиле дека MSN Live поддржува и офлајн пораки?
Ова до сега го немаше (го има на YM! на пример) и е добра работа.

Незнам за вас, ама јас кога ќе се уклучам ми стигнуваат доста пораки што ми ги пратиле оф-лајн.

Какви проблеми?
читај назад...го спомнаа тоа,инаку да,и мене секогаш кога ќе го уклучам по некоја порака ми стига од контактите и баш убаво што им текнало тоа да го направат во поновата верзија

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Acid напиша:
Сте приметиле дека MSN Live поддржува и офлајн пораки?
Ова до сега го немаше (го има на YM! на пример) и е добра работа.

Незнам за вас, ама јас кога ќе се уклучам ми стигнуваат доста пораки што ми ги пратиле оф-лајн.

Какви проблеми?
Znaeme, znaeme kasnis ti so informacijava. :)

vardarce напиша:
Незнам колку сте информирани но излезе финалната верзија на MSN 8 позната под името Windows Live Messenger. Новина е тоа што ќе можете да пишувате и ако сте offline и исто така ќе можете да ги изменувате опциите на прикажување на контактите. Што значи немора сега да го гледате тоа што го пишал контактот (значи разни имиња и шарени смајлиња) туку ќе можете да си ставите за секој контакт ваше име или ник за полесно распознавање.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
денес само ко уклучив имав 6 пораки во стилот: Кај си, шо те нема, ко ке дојш сецни... и така. Иначе мн е јак новиов МСН

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Да им оваквоем таквото на МСН.Сите најнови верзии само на ИксПе работат,а јас имам 2000-ка!!!
Барем да не лажат дека ги подджрува сите виндоуси!

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
оти бе имаш 2000ка :))))) трпи сеа

вчера цел ден ми се дешаваше да се конектира после 10 минути, зашто појма немам, да не до конекцијата

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
ti si zaglavil so dve iljadarkata, najpametno ti e da si zemis XP

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Fantom_oh напиша:
ti si zaglavil so dve iljadarkata, najpametno ti e da si zemis XP
Сега не го мењам па што сака нека е,ќе чекам да скрене,да треба формат па тогаш ваљда ќе ставам ИксПе!!!

NiTr0

ГЛИЦЕРИН
Член од
4 април 2006
Мислења
467
Поени од реакции
4
Утрово кога дојдов на работа, ме чекаше порака од мсн за новите промени што ги најавуваа подолго време, заедно со yahoo.

”Hello! The wait is over because were knocking down the wall! Now with Windows Live Messenger, you can talk to your Yahoo! contacts. Forget needing multiple accounts to talk to all your friends--you can see when theyre online and communicate with them from one place.

You must click the link below in order to participate in this beta. After you sign up, add your friends Yahoo! addresses to your contact list and start typing! ”

Значи од сега со мсн можи да се разговара и со конткти од yahoo messenger, без да се вклучуваат двата месинџери. Дали и кај yahoo е направена истата промена, не знам, но сепак ова е еден чекор напред и браво за ваквиот потег.

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
A да ве прашам...знае ли некој како и дали воопшто може некако да се направи динамична Display Image na MSN?Мислам на она на пример 2 сликички или повеќе да се "вртат во круг"...

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Еј луѓе ми теба ваша помош!Глејте сеа вака можам да пуштам камера и ме гледаат и се глеам јас,ама на некој мене да ми прати,неможам да го гледам..што би требало да биде тоа?ХЕЛП?Важно ми е!

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
Wuppy напиша:
Еј луѓе ми теба ваша помош!Глејте сеа вака можам да пуштам камера и ме гледаат и се глеам јас,ама на некој мене да ми прати,неможам да го гледам..што би требало да биде тоа?ХЕЛП?Важно ми е!

a da ne e do niv slucajno? zosto obicno ako ne ti putat kamera od tamu se prai vakvo nesto.........ne bi znaela kakov drug problem bi mozelo da ima

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
напрајв апгрејт и сеа ја имам новата верзија 8.1 ама нешо многу зезат, само си се исклучвит и морам наново да се конектирам, дан ја имат некој друг со истиов проблем, м? :salut:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
MAR MAR напиша:
напрајв апгрејт и сеа ја имам новата верзија 8.1 ама нешо многу зезат, само си се исклучвит и морам одново да се конектирам, дан ја имат некој друг со истиов проблем, м? :salut:
И јас новата верзија ја имам од вчера, па сум немала ваков проблем со исклучување.
Единствен проблем ми беше кога се испаничив смајлињата дека ми ги нема, па ми олесна кога видов дека е сменето во тој дел:icon_lol:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
131
Поени од реакции
4
Fake webcam

Ne znam da zbrouvam dobro makedonski ama ke se obiduvam.
Ova e llazhna Webcamera sa MSN ti go pustish i nekoja video ama nikoj ne mozhe da te gleda tebe samo videoto eve na primer

Koga qe ko instalirate treba da go izvadite vashata kamera i da rabotte samo so FAce WEBCAM

DOWNLOAD FACEWEBCAM
http://www.fakewebcam.com/download/setup.exe

Download Video (Zhenski Rod)
http://www.fakewebcam.com/download/Movies/female5.wmv

Download Video (Mazhki Rod)
http://www.fakewebcam.com/download/Movies/female3.wmv

Ako ne sum jasen prashajte me :helou:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Темите се споени...мислам дека овде и е местото, има и други "финти" за MSN ќе се потрудам во најскоро време да ги постирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom