MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

ScarFace

Командант
Член од
11 јануари 2006
Мислења
124
Поени од реакции
2
go instalirav mesingerot i mi veli "This application has failed to start because WINHTTP.dll was not found.Re-insralling the application may fix this problem." go preinstalirav i pak istoto.Pisite ako znaete vo sto e problemot inace go downloadirav od msn.com

ScarFace

Командант
Член од
11 јануари 2006
Мислења
124
Поени од реакции
2
ScarFace напиша:
go instalirav mesingerot i mi veli "This application has failed to start because WINHTTP.dll was not found.Re-insralling the application may fix this problem." go preinstalirav i pak istoto.Pisite ako znaete vo sto e problemot inace go downloadirav od msn.com
POMAGAJTE LUGE VE MOLAM BAS SAKAM DA VIDAM STO CUDO E!!!!

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
vardarce напиша:
Незнам колку сте информирани но излезе финалната верзија на MSN 8 позната под името Windows Live Messenger. Новина е тоа што ќе можете да пишувате и ако сте offline и исто така ќе можете да ги изменувате опциите на прикажување на контактите. Што значи немора сега да го гледате тоа што го пишал контактот (значи разни имиња и шарени смајлиња) туку ќе можете да си ставите за секој контакт ваше име или ник за полесно распознавање.
А да дадеше линк за симнување немање да ти биде лоша идеја!?!

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
И ја сеа ќе го симнам windows live messenger па да видам што програм е.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Добра е новата верзија иако сум научена на старата. Има интересни опции, а најинтересно ми е што можеш да пишеш и ако е оф лајн некој, па кога ќе се логира ќе си ја прочита пораката што сте ја напишале. Исто така и оф лајн можеш да пишеш, не мораш блок да користиш, едноставно си прајш муабет со тој што сакаш:)

NiTr0

ГЛИЦЕРИН
Член од
4 април 2006
Мислења
467
Поени од реакции
4
ScarFace напиша:
СкарФејс, јас кога го инсталирав, ми јавуваше исто и цел ден бев без МСН и тотално ме шизна. Ми јавуваше дека е достапна нова верзија на мсн, а после даунлодирањето не сакаше да се инсталира. Потоа му направив систем рестор на ПЦ-то, на денот пред да го даунлоадирам МСН-то, па наново го извадив, се инсталира и сега е во ред. Значи пробај, не да го симнуваш на диск, туку да се надогради самиот. Мислам дека ќе успееш. А зошто не сакаше да се инсталира од диск, незнам...

ViRuS напиша:
А да дадеше линк за симнување немање да ти биде лоша идеја!?!
Еве:
http://imagine-msn.com/messenger/launch80/default.aspx?locale=en-us&source=ilovemessnger

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
mr_wicket напиша:
Звер е програмчето... башка има искочено и МСН Плус! за него, и има пачле да се тргнат несаканите реклами. :wink:
Каде има испаднато МСН Плус за него? Бев на официјалнта страна и немаше за осмица туку само за постарите верзии.

princess

DaRe tO DrEaM
Член од
8 јуни 2006
Мислења
245
Поени од реакции
0
jas veke edna nedela go imam windows live messenger i e super!!! samo sto my space nesto mi koci ponekad ali nema veze....ok e.

ScarFace

Командант
Член од
11 јануари 2006
Мислења
124
Поени од реакции
2
Fala NiTrO!!!!! VERZIJATA E ZAKONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
mene space-to mi prai problemi, kaj site e vaka ili samo kaj mene?

NiTr0

ГЛИЦЕРИН
Член од
4 април 2006
Мислења
467
Поени од реакции
4
Fantom_oh напиша:
mene space-to mi prai problemi, kaj site e vaka ili samo kaj mene?
MY space, кај мене понекогаш го чита мнбогу бавно, изгледа им е до серверите нешто.
Ништо страшно, се средува па си тера...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
И јас ја инсталирав новата верзија, ја разгледав ама некако... шо знам старата ми е подобра може оти на таа сум навикната. И пак си се вратив на неа :)

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
OVa Msn Plus Sto zodrzi jas go imam ne znam dal da instaliram?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Го инсталирав Windows Live Messenger-от.

Топ е, барем на „шминкерски” план. Убаво го средиле, а ми се свиѓа тоа што можеш и боја да менуваш. Околу опциите: нема некои битни промени кои би ми значеле нешто.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
ај кажете дал е безбедно да го симнам да не ми прајт проблеми нешо?

Р.Ѕ. Ејсид, те немат на мсн нешо, шо така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom