MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Fantom_oh напиша:
ај кажете дал е безбедно да го симнам да не ми прајт проблеми нешо?

Р.Ѕ. Ејсид, те немат на мсн нешо, шо така?
Ме има бе, само на блок си ми. :wink:
А за безбедно, безбедно е.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Marlboro напиша:
OVa Msn Plus Sto zodrzi jas go imam ne znam dal da instaliram?
Има некои дотаци за подобрување на МСН ама незнам колку ќе ти користат, барем мене не ми користат. Ако сакаш може да го симнеш и да го инсталираш.

Messenger Plus - за постарите верзии
Messenger Plus Live - за новата верзија

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
vardarce напиша:
Има некои дотаци за подобрување на МСН ама незнам колку ќе ти користат, барем мене не ми користат. Ако сакаш може да го симнеш и да го инсталираш.

Messenger Plus - за постарите верзии
Messenger Plus Live - за новата верзија
ok e imam ama ne znam sto ima dodatoci pred da instaliram..

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Dajte link da si go zemam msn messenger 8.0

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Директен линк за симнување на МСН 8, големина 15 мегабајти.

Marlboro напиша:
ok e imam ama ne znam sto ima dodatoci pred da instaliram..
Тука може да видиш што точно нуди МСН Плус линк.

NiTr0

ГЛИЦЕРИН
Член од
4 април 2006
Мислења
467
Поени од реакции
4
Има интересни додатоци на МСН плус и од многуте јас ја искористив опцијата за прикажување на одредени контакти (по избор) на десктоп, така да во секое време знаеш кој ти е он или офлајн. Има и многу други опции, како што реков, само треба да се разработат и секој да си го персонализира според свои потреби МСН-то..
Супер работи.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Дали може да се направи на МСН коа ке се исклучиш да те дава online, како што е на мирц со bnc?

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
Ova Msn Live mnogu problemi pravi ....ne cini ic

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
deXterche напиша:
Дали може да се направи на МСН коа ке се исклучиш да те дава online, како што е на мирц со bnc?
Еден другар ми кажуваше дека имало BNC за MSN. Кога ќе се исклучиш ти си онлајн, и коа ќе уклучиш MSN ти ги дава пристигнатите пораки. Само незнам кај се наоѓа тоа BNC.

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
vodkamixx напиша:
Еден другар ми кажуваше дека имало BNC за MSN. Кога ќе се исклучиш ти си онлајн, и коа ќе уклучиш MSN ти ги дава пристигнатите пораки. Само незнам кај се наоѓа тоа BNC.
Кај мене се прикажува на мобилен дека сум и ми стигаат на маил како логови пораките ама ми е укочена страницата на Hotmail така да никогаш не ги проверувам :), Иначе понекогаш го палам и на Мобилен МСН-от и тогаш станувам онлајн и можам да си комуницирам со сите како да сум на мсн али исто во моментот(само шо сум без аватар тогаш)!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
ViRuS напиша:
Кај мене се прикажува на мобилен дека сум и ми стигаат на маил како логови пораките ама ми е укочена страницата на Hotmail така да никогаш не ги проверувам :), Иначе понекогаш го палам и на Мобилен МСН-от и тогаш станувам онлајн и можам да си комуницирам со сите како да сум на мсн али исто во моментот(само шо сум без аватар тогаш)!
а кога си преку мобилен си трошиш пари за да им вратиш пораката или треба да имаш мобилен со мсн програма и со кој сакаш да си допишуваш без пари?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Сте приметиле дека MSN Live поддржува и офлајн пораки?
Ова до сега го немаше (го има на YM! на пример) и е добра работа.

Незнам за вас, ама јас кога ќе се уклучам ми стигнуваат доста пораки што ми ги пратиле оф-лајн.
Marlboro напиша:
Ova Msn Live mnogu problemi pravi ....ne cini ic
Какви проблеми?

NiTr0

ГЛИЦЕРИН
Член од
4 април 2006
Мислења
467
Поени од реакции
4
Acid напиша:
Сте приметиле дека MSN Live поддржува и офлајн пораки?
Ова до сега го немаше (го има на YM! на пример) и е добра работа.

Незнам за вас, ама јас кога ќе се уклучам ми стигнуваат доста пораки што ми ги пратиле оф-лајн.
Супер е програмата, има и опции за испраќање на СМС, само кај нас не се уште достапни. Се надевам дека нашиве мобилни оператори ќе направат договор, па да можеме да ја користиме и таа опција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom