MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
да штиклирани се ама не сака нешто се пореметило :)
п.с. Дајте линк од некој нов МСН сеа брзо што е излезен и што фаќа камера... :smir:
дека на мојов му дојде крајот ... па и не фаќаше камера...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Вака... Имам мсн лајв и на него инсталирав некои додатоци мсн лајв плус. Е сега од кај мене има звучни ефекти од типот you are boring, evil smile и сл, но на страна на другиот не ги вади звуците. Има некој појма од ова? Да не треба да се конфигурира некако? Инаку од кај мене ги слушам звуците.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.970
Не ги слуша заради тоа што тој нема инсталирано Messanger Live Plus. Исто и никот кога е во боја тој не ја гледа бојата туку кодот, само ако има инсталирано тогаш ќе му се прикажуваат како кај тебе.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Имам МСН 8.5.
Имам проблеми со МСН 8.5. :)

Иам добар интернет, али МСН паѓа. Го преинсталирав, чистев кукиз, фајрволот го исклучив.... Џабе. Нити обичниот Месинџер не се логира.

Некој може ли да даде ум?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
Имам МСН 8.5.
Имам проблеми со МСН 8.5.

Иам добар интернет, али МСН паѓа. Го преинсталирав, чистев кукиз, фајрволот го исклучив.... Џабе. Нити обичниот Месинџер не се логира.

Некој може ли да даде ум?
Брат имав ист проблем како тебе со мсн 8.5 не сакаше да се логира што ти не пробав избришав пак инсталирав фиревал изгаснав и на крај ај викам да идам на тоа troubleshoot почна да скенира нешто испадна дека имало некој си проблем со тоа кеј портс што и да значи не знам си направи репаир сам и ме вклучи без проблем од тогаш немам никакви проблеми а користам 2 мсн во исто време.Па пробај ништо нема да те кошта.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Само што ставив Месенџер 8.5 бета, и мсн плус ...

Добра е бетава, ама мсн плусов некако нервира :toe:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Абе луѓе, дајте ве молам еден линк да симнам мсн. Ама некој што не прави фрки. Ај бидете добри, пратете едно линкче по ПП :)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
Абе луѓе, дајте ве молам еден линк да симнам мсн. Ама некој што не прави фрки. Ај бидете добри, пратете едно линкче по ПП
Пратено по ПП.Поздрав

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
Абе луѓе, дајте ве молам еден линк да симнам мсн. Ама некој што не прави фрки. Ај бидете добри, пратете едно линкче по ПП
Пратено по ПП.Поздрав
Ако може и мене ...:salut:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
За сите оние кои сакаат да стават gif. формат на display picture, следете ги моиве упатства.
Прво - одиме на www.kiwee.com
На левата страна од линков, имате My Locker. Под него пишува sign up...it's free. Кликнуваме тука.
Потоа - ги пополнуваме дадените информации на прозорецот кој ке се отвори. Значи-пишуваме e-mail адреса и password. Секако истиот што го користите и на мсн.
Откако ке се регистрирате, одете на почетната страна.
На средината од страницава има повеќе линкови. Кликате на DISPLAY PICS.
Се појавуваат повеќе Animated Display Pics. Изборот е секако, мал. Кликате на тој gif. што ќе го одберете. Се појавува нов прозорец. Кликате download now.
Потоа, одите во локацијата каде што е download-ирано тоа. Неговото иконче е зелено. Кликате на него. Прави download. Откако ќе се комплетира тоа, во наредниот момент gif.-от ќе ви биде на вашиот msn display.
Изрошкајте ја страницава, има и други забавни работи.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
За сите оние кои сакаат да стават gif. формат на display picture, следете ги моиве упатства.
Прво - одиме на www.kiwee.com
На левата страна од линков, имате My Locker. Под него пишува sign up...it's free. Кликнуваме тука.
Потоа - ги пополнуваме дадените информации на прозорецот кој ке се отвори. Значи-пишуваме e-mail адреса и password. Секако истиот што го користите и на мсн.
Откако ке се регистрирате, одете на почетната страна.
На средината од страницава има повеќе линкови. Кликате на DISPLAY PICS.
Се појавуваат повеќе Animated Display Pics. Изборот е секако, мал. Кликате на тој gif. што ќе го одберете. Се појавува нов прозорец. Кликате download now.
Потоа, одите во локацијата каде што е download-ирано тоа. Неговото иконче е зелено. Кликате на него. Прави download. Откако ќе се комплетира тоа, во наредниот момент gif.-от ќе ви биде на вашиот msn display.
Изрошкајте ја страницава, има и други забавни работи.
Абе се е ОК, само уште да се отвараше странава и супер ќе беше.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007