Брат имав ист проблем како тебе со мсн 8.5 не сакаше да се логира што ти не пробав избришав пак инсталирав фиревал изгаснав и на крај ај викам да идам на тоа troubleshoot почна да скенира нешто испадна дека имало некој си проблем со тоа кеј портс што и да значи не знам си направи репаир сам и ме вклучи без проблем од тогаш немам никакви проблеми а користам 2 мсн во исто време.Па пробај ништо нема да те кошта.Имам МСН 8.5.
Имам проблеми со МСН 8.5.
Иам добар интернет, али МСН паѓа. Го преинсталирав, чистев кукиз, фајрволот го исклучив.... Џабе. Нити обичниот Месинџер не се логира.
Некој може ли да даде ум?
Пратено по ПП.ПоздравАбе луѓе, дајте ве молам еден линк да симнам мсн. Ама некој што не прави фрки. Ај бидете добри, пратете едно линкче по ПП
Абе луѓе, дајте ве молам еден линк да симнам мсн. Ама некој што не прави фрки. Ај бидете добри, пратете едно линкче по ПП
Ако може и мене ...:salut:Пратено по ПП.Поздрав
И кај тебе е пратено ПоздравАко може и мене ...
Абе се е ОК, само уште да се отвараше странава и супер ќе беше.За сите оние кои сакаат да стават gif. формат на display picture, следете ги моиве упатства.
Прво - одиме на www.kiwee.com
На левата страна од линков, имате My Locker. Под него пишува sign up...it's free. Кликнуваме тука.
Потоа - ги пополнуваме дадените информации на прозорецот кој ке се отвори. Значи-пишуваме e-mail адреса и password. Секако истиот што го користите и на мсн.
Откако ке се регистрирате, одете на почетната страна.
На средината од страницава има повеќе линкови. Кликате на DISPLAY PICS.
Се појавуваат повеќе Animated Display Pics. Изборот е секако, мал. Кликате на тој gif. што ќе го одберете. Се појавува нов прозорец. Кликате download now.
Потоа, одите во локацијата каде што е download-ирано тоа. Неговото иконче е зелено. Кликате на него. Прави download. Откако ќе се комплетира тоа, во наредниот момент gif.-от ќе ви биде на вашиот msn display.
Изрошкајте ја страницава, има и други забавни работи.
Па нормално дека нема да се отвара кога е поставена вака http://forum.kajgana.com/www.kiwee.comАбе се е ОК, само уште да се отвараше странава и супер ќе беше.
Sorry, моја грешка не видов. А иначе проба некој како функционира? Исто има и animated backgrounds.Па нормално дека нема да се отвара кога е поставена вака http://forum.kajgana.com/www.kiwee.com
Оди на www.kiwee.com