MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Нов вид на спам преку мсн... Имам забележано дека идат линкови од контакти, а уствари воопшто контактот не ти праќа линк. Со клик на линкот се отвара страна, а и се испраќа линкот до сите ваши мсн контакти без ваше знаење или одобрение. Има некој нешто вакво забележано, и решение за тоа???

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Нов вид на спам преку мсн... Имам забележано дека идат линкови од контакти, а уствари воопшто контактот не ти праќа линк. Со клик на линкот се отвара страна, а и се испраќа линкот до сите ваши мсн контакти без ваше знаење или одобрение. Има некој нешто вакво забележано, и решение за тоа???
Хм, да, имам забележано ...

Пред неколку дена почна кај мене така да прави. Мислам дека линкот е clickit4you или така нешто беше. Решение немам ... освен икс на прозорчето :)

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Друго решение-мењај пасс одма...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Aу која нервоза ми правеше вчера ова:pos:

Како што кажа влатколик, веднаш менувајте пасворд!

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
а што ќе видиш дали е до тоа,тоа ти е единствен спас ако е случајно некое спајверче или вирусче пратено од некој да не ти се сјебе цел мсн,пошто имав пример од еден другар,му влегле преку ваква слична страна у мсн и си правеле муабет со неговите контакти,има случаи кога некој ти праќа слика на мејл,и ако ја прифатиш кај него му стига пасот твој и ти прави хаварија во мејл и мсн,абе се хакери :icon_lol:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
еј дај кажите како да сменам пасс. дека цело време брам неможам да најдам ... !?

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ауу пред некој ден и мене тие линковите и ооооп ко видов ‘‘се уклучи некој‘‘ од мојот друг мсн :nesvest: и одма сум пошол пасвордот на другиот, на овај сега и сега е супер :hehe:

еј дај кажите како да сменам пасс. дека цело време брам неможам да најдам ... !?
види овде

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
идем да сменим пасворд и ми вика

There's a temporary problem with the service. Please try again. If you continue to get this message, try again later.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
идем да сменим пасворд и ми вика

There's a temporary problem with the service. Please try again. If you continue to get this message, try again later.
Брат пробај со друг прелистувач.Јас користам Опера и преку Опера ми викаше баш како на тебе.После ајде викам да отворам со Мозилата и преку Мозилата еднаш пак ми пиша така по втор пат влегов и го сменив пасот па пробај :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Преку Мозила јас успеав да сменам.

vlatkolik

Член од