Orkad
The Master
- Член од
- 5 октомври 2007
- Мислења
- 1.010
- Поени од реакции
- 10
Да, да ја разгледав, има интересни работи за на МСН.Sorry, моја грешка не видов. А иначе проба некој како функционира? Исто има и animated backgrounds.
Да, да ја разгледав, има интересни работи за на МСН.Sorry, моја грешка не видов. А иначе проба некој како функционира? Исто има и animated backgrounds.
Хм, да, имам забележано ...Нов вид на спам преку мсн... Имам забележано дека идат линкови од контакти, а уствари воопшто контактот не ти праќа линк. Со клик на линкот се отвара страна, а и се испраќа линкот до сите ваши мсн контакти без ваше знаење или одобрение. Има некој нешто вакво забележано, и решение за тоа???
Aу која нервоза ми правеше вчера оваНов вид на спам преку мсн... Имам забележано дека идат линкови од контакти, а уствари воопшто контактот не ти праќа линк. Со клик на линкот се отвара страна, а и се испраќа линкот до сите ваши мсн контакти без ваше знаење или одобрение. Има некој нешто вакво забележано, и решение за тоа???
види овдееј дај кажите како да сменам пасс. дека цело време брам неможам да најдам ... !?
Брат пробај со друг прелистувач.Јас користам Опера и преку Опера ми викаше баш како на тебе.После ајде викам да отворам со Мозилата и преку Мозилата еднаш пак ми пиша така по втор пат влегов и го сменив пасот па пробајидем да сменим пасворд и ми вика
There's a temporary problem with the service. Please try again. If you continue to get this message, try again later.
Такоџе ...Преку Мозила јас успеав да сменам.