MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ќе отвориш еден од контактите ќе го кликнеш првото смајли

откако ќе ти се отвори нов прозорец,кликаш на смајлито кое сакаш да го отстраниш и remove

:salut:

Г

Грејвдигер

Гостин
незнам што толку смајлиа корстите... јас ви препорачувам само тие што се хахаха хехехе хуху ... не таму да ставате разни и безобразни... подобро за тебе и за тој што чатува со тебе, не цело време да гледа слики таму... :pipi:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Абе нешто мсн ми заебава одкога го инсталирав Лајф Мсн 8.0 и 8.5 Бета.
За жива глава несака кога некој ке ми прати Камера да се оклучи , туку едноставно лоадииингг и така останува цел ден. Кога го имав 7.5 камера без проблем ми се оклучуваше , а сега проблем е па шо неможам ни 7.5 да инсталирам , кога ке го инсталирам и сакам да се конектирам на 7.5 ми бара нова верзија а тоа ти е исто гом*о како 8.0 и 8.5. Да не знае некој до шо ке да е проблемот ? Умрев од нервоза тие неколку месеци:toe:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Прочитај неколку страни наназад,се збори само за ова....

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
У пм веке , секој 2 ден далнодирам некој мсн , полни багови . те несака камера те звук . Ај сега го слегнувам овој 8.5 бета , ако и тој несака јеб*м ти мсн у канта за губре лети.. Шит

Едит : Средив се , инсталирав , работи се како шо треба фала му на бога . А сега ме занима уште нешто . Од левата страна на мсн има некој икони , фукнции нешто. Јас кога го инсталирав тоа кај мене не се појавува на ни 1 мсн , од каде да ги ставам да ми стојат ?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.970
MeToNo1[MkD];921464 напиша:
Од левата страна на мсн има некој икони , фукнции нешто. Јас кога го инсталирав тоа кај мене не се појавува на ни 1 мсн , од каде да ги ставам да ми стојат ?
Кога си го креирал mail-от во hotmail си избрал Macedonia, а за нашата земја нема такви додатоци. Можеш да го смениш тоа па во зависност од тоа која држава ќе ја ставиш ќе се појават тие на левата страна.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Кога си го креирал mail-от во hotmail си избрал Macedonia, а за нашата земја нема такви додатоци. Можеш да го смениш тоа па во зависност од тоа која држава ќе ја ставиш ќе се појават тие на левата страна.

Хех , Тенкс министерче ( шала , мала ) сегаде можам тебе да те најдам за помош еј . Ај уште 100х Фала , сега ке пробам ке видам како шо ..:smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Aбе може е глупо прашањево :tapp: ама кај да ја ставам мсн адреста во корисничкиот панел :kesa:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Aбе може е глупо прашањево :tapp: ама кај да ја ставам мсн адреста во корисничкиот панел :kesa:

Идеш кориснички панел, после тоа кликаш "измени го профилот" и имаш таму едно поле именувано како "брзи пораки" ...

И таму ќе си пишеш и то ... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom