MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Има плугин за Foobar за да покажува што слушам во моментот? Последната БЕТА од 9ката ја имам иначе.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Вака да ве прашам снимив овој месинџерот 2009 бета шо е и сега незнам зошто кога пуштам јас некоја од емоциите не ми излегува емоцијата кај мене туку само скратеницата за емоцијата а наместено ми е да ми показува емоции. Потоа зосто кога некој ми пишува и прекинува по некое време да ми пишува и пак ми пишува по 5 мин и тоа новото ми се отвара во нов прозорец:???

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Вака да ве прашам снимив овој месинџерот 2009 бета шо е и сега незнам зошто кога пуштам јас некоја од емоциите не ми излегува емоцијата кај мене туку само скратеницата за емоцијата а наместено ми е да ми показува емоции. Потоа зосто кога некој ми пишува и прекинува по некое време да ми пишува и пак ми пишува по 5 мин и тоа новото ми се отвара во нов прозорец:???
Тоа со емотките е баг кој постепено го средуваат... ама тоа второто поим немам зошто ти е така :S

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Тоа со емотките е баг кој постепено го средуваат... ама тоа второто поим немам зошто ти е така :S
Абе да му ебам багованите верзи :) ќе земам ќе го репрограмирам сам ама ај да не прам глупости :pos2:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
i jas probav da ja instaliram 9 beta ama ne mi ja otvara sto e problem???
Абе што имате фрлено толку мерак на тоа 9ката незнам :S Бета верзија е и уште не е како што треба средена.

Зашто не ти ја отвара незнам, земи пробај симни си Revo Uninstaler и пробај со него да ја избришеш и одново да ја инсталираш (Јас не би ти препорачал 9ката, боље остани си на 8.1 или 8.5). Ако и тогаш несака да се пушти ондак можеби е нешто до самата инсталација, да пробаш со друга инсталација... Али пак ќе повторам не ти ја препорачувам таа верзија и биди среќен ако воопшто можеш да ја избришеш (Многу се жалат дека неможат да ја избришат, а со самото тоа неможат да инсталираат ново MSN). Како сакаш ти си знаеш :smir:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.609
Не ја инсталирајте 9.0, јас се заебав со неа, и сега повторно си ја користам 8.5.

1. Не ги покажува анимациите.
2. Многу сецка.
3. Нема трето.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
jas imav msn 9 moze eden mesec i eden den mi pokaza deka ima izlezeno ponova verzija da ja simnam i ne mozev ok da stitnam i morav da ja simnam,ama sign in NIKAKO!!! hahahaha i sega sakam pak da ja instaliram ama ne saka

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
a kade mozam da simnam skinovi za messengerot?
Simnav od msn plusot so e ama samo po 1h mi se i posloe toa avtomatski mi go isklucuvaat messengerot (probav da gi izbrisam i od toa mi se isklucuva) imam msn 8.5 i specijano za nego simnav skinovi.DR STRANA???

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
a kade mozam da simnam skinovi za messengerot?
Simnav od msn plusot so e ama samo po 1h mi se i posloe toa avtomatski mi go isklucuvaat messengerot (probav da gi izbrisam i od toa mi se isklucuva) imam msn 8.5 i specijano za nego simnav skinovi.DR STRANA???
на гоогле пиши msn skins,др шо знам.. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
на гоогле пиши msn skins,др шо знам.. :D
Ако не знаете како да помогнете, подобро да не пишувате. Ако симнува скинови од неофицијални варез страни, може да закачи вирус, што е многу јасно. Понекогаш е попаметно да се молчи отколку да се стропа нешто.

Скинови за мсн-от ќе најдеш на официјалната страница за МСН+, во download одделот. Категоризирани се скиновите, така да не би имало проблем да се снајдеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom