Awake
б.
- Член од
- 30 декември 2007
- Мислења
- 3.198
- Поени од реакции
- 2.628
Јасно како солза.Сеа јасно е?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Јасно како солза.Сеа јасно е?
:salut: добар си англиски, ти кажав ја :pos2:nobady yet:smir:
Не можам да го симнам..вика дека воа можело да се симне само 10 пати а му поминало рокотДругар еве ти го плугинот:http://rapidshare.com/files/157455572/Gen_msn_Garoo_10.zip.html![]()
Тоа со емотките е баг кој постепено го средуваат... ама тоа второто поим немам зошто ти е така :SВака да ве прашам снимив овој месинџерот 2009 бета шо е и сега незнам зошто кога пуштам јас некоја од емоциите не ми излегува емоцијата кај мене туку само скратеницата за емоцијата а наместено ми е да ми показува емоции. Потоа зосто кога некој ми пишува и прекинува по некое време да ми пишува и пак ми пишува по 5 мин и тоа новото ми се отвара во нов прозорец:???
Абе да му ебам багованите верзиТоа со емотките е баг кој постепено го средуваат... ама тоа второто поим немам зошто ти е така :S
Абе што имате фрлено толку мерак на тоа 9ката незнам :S Бета верзија е и уште не е како што треба средена.i jas probav da ja instaliram 9 beta ama ne mi ja otvara sto e problem???
набрзина беше требаше да излевам таксито ме чекаше за тоа:smir::salut: добар си англиски, ти кажав ја :pos2:
на гоогле пиши msn skins,др шо знам..a kade mozam da simnam skinovi za messengerot?
Simnav od msn plusot so e ama samo po 1h mi se i posloe toa avtomatski mi go isklucuvaat messengerot (probav da gi izbrisam i od toa mi se isklucuva) imam msn 8.5 i specijano za nego simnav skinovi.DR STRANA???
Ако не знаете како да помогнете, подобро да не пишувате. Ако симнува скинови од неофицијални варез страни, може да закачи вирус, што е многу јасно. Понекогаш е попаметно да се молчи отколку да се стропа нешто.на гоогле пиши msn skins,др шо знам..![]()