- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
NOT YETИзлезе официјална 9ка?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
NOT YETИзлезе официјална 9ка?
пак запнавте со таа 9каА што не можам да инсталирам МСН Плус на најновава верзија е неш до мене или до програмава![]()
Како тоа не ? Оваа ја што ја имам од каде е ?NOT YET![]()
До програмата, уште не е ваљда компатибилна.А што не можам да инсталирам МСН Плус на најновава верзија е неш до мене или до програмава![]()
епа кога ке излезе фулл ке е компатибилна сега не е цела чим не прима мсн плус и др зафрканции:smir:Како тоа не ? Оваа ја што ја имам од каде е ?
До програмата, уште не е ваљда компатибилна.
Не е вирус... ама понекогаш фајрволот заебава и ги отстранува "смонителните" за него фајлови... речи му од кога ќе прими фајл преку мсн да не клика преку прозорот за да го отвори туку да оди директно во рисивд фајлс и од таму да го отвора..копира и сл :smir:Пред некој ден на еден другар му испраќав песна. И откако се испрати тој кликнал на тоа што се појавува дека ја примил и му покажало дека е вирус и ја немало во Recieved Files. Дали е тоа дека Windows Live Messenger нема инсталирано своја заштита или стварно било вирус,зошо после тоа пак му ја пратив и му реков да не клика на тоа и немало проблем песната поминала преку антивирус??![]()
Нема помош... и кај мене беше така... преинсталирав мсн и праќањето линкови мистериозно исчезна... a си забележала ли дека линкови си им праќала т.е си му пратила само на лице кое е заразено :wink:Е незнам што да правам... Праќам некои линкови по мсн кога сум офлајн (додуше само еден ми се пожалил али не сум ги прашала другите)... Имам во контакт листата неколку што ми праќаа мене ама никогаш не сум кликнала на било каков линк затоа што знам што се... И ги блокирав тие, го скенирав компјутерот и џабе... Знае да ми помогне некој? :nesum:
Зборував за МСН 9 амa FULL а не бета.Како тоа не ? Оваа ја што ја имам од каде е ?
До програмата, уште не е ваљда компатибилна.
Е да му....Нема помош... и кај мене беше така... преинсталирав мсн и праќањето линкови мистериозно исчезна... a си забележала ли дека линкови си им праќала т.е си му пратила само на лице кое е заразено :wink:
И најпосле... нема ништо опасно по компјутерот![]()
Кај си нашол фул верзија на 9ката ?Зборував за МСН 9 амa FULL а не бета.
nobady yet:smir:Кај си нашол фул верзија на 9ката ?
Излезе официјална 9ка?
NOT YET![]()
Како тоа не ? Оваа ја што ја имам од каде е ?![]()
Зборував за МСН 9 амa FULL а не бета.
Сеа јасно еКај си нашол фул верзија на 9ката ?