аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 2.521
некој да даде линк од последните епизоди да симнам на торент???
Епа сега не можи сите да бидат задоволени, крајот според мене беше одличен, и општо како се одвиваа работите во овие 5 епизоди.Крајот е неверојатно глуп. Очекував барем екплозија на самиот крај...
Мене ми изгледаше како крај за некоја Андерсенова приказна... Приказната од шаховски испланирана преминува во тешка импровизација. И тоа е ок, ама останува впечаток дека е премногу наивно склопен крајот.Епа сега не можи сите да бидат задоволени, крајот според мене беше одличен, и општо како се одвиваа работите во овие 5 епизоди.
Секој лик си се пронајде таму кај шо треба.
Многу добро објаснето до последен детал.
Алисија и профето, како се совпаднаа на крајот со оглед дека двата се лудаци, пресмешни ми беа кога му бегаа на полицијата низ комшилук, искинаа и со глумата двајцата
Зошто ?Мене ми изгледаше како крај за некоја Андерсенова приказна... Приказната од шаховски испланирана преминува во тешка импровизација. И тоа е ок, ама останува впечаток дека е премногу наивно склопен крајот.
Депонирање лажно злато и војската ги испраќа како бели мечки? Па вакво сценарио ни во МК не поминува...Зошто ?
професорот ги возеше од самиот старт полицијата, на крајот самите тие ги извадија од внатре. Имаше прејаки паралели на крајот, кога влегуваше профето во банката, на голема врата, а претходно кажа дека се криел како глушец во дупка без идентитет. Башка се потсети кога на ист начин татко му беше застрелан точно пред врата кога ја опљачкал банката, подобро не можеше да испадни во тој дел. На крајот испадна дека стварно е човек со среќа, му се поклопија коцките за да испадни победник на крајот.
Не знам мене ми се допадна ептен крајот иако бев скептична, ќе беше ептен глупаво да испогинеа сите или да завршат во затвор, кога сите ја засакавме оваа серија заради ликовите и навивавме до сам крај да излезат победници
Епа сега знајме дека не поминува во реалниот свет ама филм е побогу, еден куп работи нема да поминат така ако гледаме, ама мора да им се признае дека планот беше мастермајнд.Депонирање лажно злато и војската ги испраќа како бели мечки? Па вакво сценарио ни во МК не поминува...
И ја тоа сакав да пишам, батали штака човекот скокаше и играше без проблем, истото го направија со Гандија во првиот дел кога беше пред парализа и за еден сат се врати како терминатор во воена акција.Мене не ми беше јасно како Хелсинки маме и еба на цела нога, и следниот ден си оди најнормално со штака? Magic powers? Ок, има нереални работи ама во беше малце wtf момент.
Ме разочара крајов многу.