Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чек чек, не мешај работиТи вака постапи со цитатот. Пример ти пишувам одоговор- Сакаш да општиме сексуално (по претпоставка да сум геј).
И ти ми го означуваш само делот Сакаш да општиме и ми доловуваш некоја суштина, отфрлајќи збор и насочувајќи се во сосема друга насока.
И јас сум за јавно и транспарентно работење ко шо си пишал врши јавна функција, одговара пред цела јавност. НО, најбитното НО, тој одговара за својата РАБОТА и ФУНКЦИЈА. Па така тој јавно треба да изложи во случајов како би изгледал д.испит, зошто се воведува, зошто го бива, про аргументи, па мајчинава комотно нека го распни и сите да и аплаудираме ради негативните факти шо му ги акнала в сурат од истиот, да го доведе до ситуација каде ќе му го исере јавно испитот и замислата, а со тоа и работата што ја обавува, на фин, културен начин, мудро.
Прашање од типот-колку елементи има? е ито како ступидно прашање за доловување на
поента кон која целиш.
@STEALTH јас сум алтер егото на пуно.
Да не ве цитирам еден по еден шо сте ме цитирале, ај прочитајте ја прво мојата прва реченица од постот, т.е втората со фактот кој ја разрешува дилемата за која сте се дрзнале да ме цитирате, а уствари го кажувате само истиот муабет со директни зборови, ништо поразлично. (воедно и ја очекува реакцијава, пошто форумското искуство вика дека мора да нацрташ директно со зборови суштина, зато шо индиректно ако ја дајш, исто ко да не си ја дал)
Второ. Постот се однесуваше на оние-Педер хихи, види го бе не знај најосновно прашање од општа култура шо сите ни го знајме, оти сме мадафака паметни и најсилни.
Трето. Јас се дрзнав да ја критикувам и водителката, пошто истата се дрзна да ги испупчи мадињата како тоа го заебала министерот ваууууууууу, па почнаа херој да ја прават жената.
Јас реков и пак би рекол-Че ја питав кој го уби Кенеди, па да и кажам. Пошто кој к.. мене да ми испитува нешто од областа, јавно и да си пумпа репутација.
Наивноста и глупоста на човекот, само потпомогна да Ољивера испадне јачина. Да е другичок, би ја скопал во два потези, али то е.
Ај заебете.
И петрологија не му текна шо беше?Голема работа што не знаел, пред 20 години завршил факултет, и од тогаш не се занимава со тоа. И јас лично сум заборавил, знаев дека се над 100 нешто.
За министерот за здравство Тодоров беше тоа... се јави професорот во емисија кај Роберт и МиленаПатем, постои една анегдота шо ја имам чуено за министеров која постои одамна уште при неговиот прв министерски мандат.
Додека учел средно, имал проблем со некој предмет и некој од блиските негови отишол кај професорот да го моли за пролазна оценка.
Му пришол и му рекол, дај бе стај му двојка, да не падне година. Па нема министер да го правиме.
И иронијата на животот, да направи човеков да стане министер![]()
Сеа ако не си не цитирал јак си?Да не ве цитирам еден по еден шо сте ме цитирале, ај прочитајте ја прво мојата прва реченица од постот, т.е втората со фактот кој ја разрешува дилемата за која сте се дрзнале да ме цитирате, а уствари го кажувате само истиот муабет со директни зборови, ништо поразлично. (воедно и ја очекува реакцијава, пошто форумското искуство вика дека мора да нацрташ директно со зборови суштина, зато шо индиректно ако ја дајш, исто ко да не си ја дал)
Второ. Постот се однесуваше на оние-Педер хихи, види го бе не знај најосновно прашање од општа култура шо сите ни го знајме, оти сме мадафака паметни и најсилни.
Трето. Јас се дрзнав да ја критикувам и водителката, пошто истата се дрзна да ги испупчи мадињата како тоа го заебала министерот ваууууууууу, па почнаа херој да ја прават жената.
Јас реков и пак би рекол-Че ја питав кој го уби Кенеди, па да и кажам. Пошто кој к.. мене да ми испитува нешто од областа, јавно и да си пумпа репутација.
Наивноста и глупоста на човекот, само потпомогна да Ољивера испадне јачина. Да е другичок, би ја скопал во два потези, али то е.
Ај заебете.
НебитноСеа ако не си не цитирал јак си?
Небитно.
Кажи ми само дали ја имаш изгледано цела емисија?
И дали ги имаш гледано другите емисии со Оливера?
Sent from my Nexus 5