Министер Магистер во регуларно време

• Креатор на темата Креатор на темата Drettica
  • Време на започнување Време на започнување
За повикај пријател има многу кандидати ама идален е Гордана Јанкуловска ќе те стави во дилема :D:aplauz:

Добро бе!Има ли некој писмен у владава?:confused:
Убаво викав дека чичко Амди е доктор на науки за пола влада.Вие не ми верувавте.:kluc:

До сите што ја напаѓаат Оливера,погледнете ја цела емисија...
Малце вака од краткото видео може другачие да се свати...
Многу е битен и муабетот и пред прашањата и после...

Sent from my Nexus 5

Јас во најмала рака очекувам од магистер на вакво основно прашање од областа да одговори: Дали вие ме потценувате со прашањето?
Ако го поставеше тоа прашање, до сега самиот ќе го повлече предлогот, ако ова е по наредба на Груевски ќе си поднесе оставка. Такви контра прашања можат да постават само луѓе со образ, а овој нема основно завршено

На овај саштисаниов да го прашет колку години е стара земјава, гарант ќе одгорит дек е 2014 години:D
Епа ко така, Среќен Роденден Земјо.
Нема повторвано, ебре тркало едно.

Сите што ја нападнале Оливера, вајда не гледале ниедна друга нејзина емисија. Од стално била остра и користела прилика да му го зачука на соговорникот, не треба да ви е толку чудно.
Да ги соберат сите киксови и комични ситуации од владеачкава коалиција можат уште неколку сезони К-15 да се направат.

/мод

europe-iq-2012.jpg

pisa-mathematics.jpg

pisa-reading.jpg

pisa-science.jpg

Последно уредено од модератор:
Класичен шиптaр со купена диплома.
Колку за потсетување шиптaрите се убедливо најнеписменото племе во Европа:

europe-iq-2012.jpg

pisa-mathematics.jpg

pisa-reading.jpg

pisa-science.jpg
Уште колку теми ти остана да го постираш ова?

Па не баш, инаку кој знае тебе колку ти е IQ, сигурно не за на Менса.
Не баш? Ти смета море ти смета, си ја ишкаш ти мувата од кечето ;) Проблемот е што мојот народ не знае точно со какви лоботомирани зомбиња дели држава. Ех кога би можеле сите да ги видат овие мапи и цифри...
Што се однесува до IQ, од просечен шиптaр јас имам уште пола од тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom