Miami Open 2016 presented by Itau

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке го освои Miami Open 2016?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 13 48,1%
  • Ѓоковиќ Новак

Гласови: 11 40,7%
  • Ноле

Гласови: 3 11,1%

• Вкупно гласачи
    27
Статус
Затворена за нови мислења.
Wavrinka zivi bruki bese denes. Sramota e takov igrac da SE pojavuva vo vakva forma Na vakvi turniri.

Wavrinka zivi bruki bese denes. Sramota e takov igrac da SE pojavuva vo vakva forma Na vakvi turniri.

Не знам како му се излегува на терен воопшто. Не игра ништо, едноставно мава на сила, ако пројде арно - ако не здравје. Почне да губи, не го барај да се враќа.

Имаше ситуација денес кога на 2-1 за него во вториот сет имаше 0-40, 3 брејк топки. На сите проба да удри винер, маваше со цела сила, на сите три по 2-3м го промаши теренот. После тоа наредниот гејм јаде брејк и толку беше.

Срамотно издание.

Нека се пензионира со време Надал, Дамир факинг Џумхур изгледа како Ноле на терен. :icon_mrgr:

Аииии предаде.

Ненормални се условите за игра, топло е а влажноста на воздухот е милион %. Денес 100 предадени имаше, упм нек се носи и време и се. Мада добро е што не е повреда, јебеш и предаја и све, и така не губи ништо.

Ненормални се условите за игра, топло е а влажноста на воздухот е милион %. Денес 100 предадени имаше, упм нек се носи и време и се. Мада добро е што не е повреда, јебеш и предаја и све, и така не губи ништо.

Зарем не беше влажноста на воздухот иста и за Џумхур? Пошто не ја гледав утакмицава те прашувам.

Зарем не беше влажноста на воздухот иста и за Џумхур? Пошто не ја гледав утакмицава те прашувам.
Беше, и он бараше лекарска помош после првиот сет, имаше и изјава дека сакал да предаде али во последен момент се предомислил затоа што не се играло секој ден против Надал бла бла...
Апла не можеше Надал, едвај стоеше.

Какво сељачиште е овој Киргиос. Смкнал шорцевите, опнал маица на прерамки и златен ланец, уште златен саат му фали на рака. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom