Miami Open 2016 presented by Itau

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке го освои Miami Open 2016?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 13 48,1%
  • Ѓоковиќ Новак

Гласови: 11 40,7%
  • Ноле

Гласови: 3 11,1%

• Вкупно гласачи
    27
Статус
Затворена за нови мислења.
Очајно издание на Рублев, стагнира во последно време. И Ѕверев очаен али пројде некако...

Подлогава е УЖАС, поспора од земја...

ццц, да бе.
Рублев колку бев сигурен дека ке го стопи на овај земјашов, али мн спора подлога, ја незнма како Грот победи денеска, а Скијавоне изгуби, ама ај жени....

БУШАР може комотно да иде мажуретка да биде на Торонто Репторс во НБА, нека батали тенис не ја бива, нека си се ебе и нека печали со пичка.

Justin Bieber ѝ е омилен, колку може да ја биде? Кутрата...

Не сум активен на форумов, али за ова мочлава Бушард и пасворд си ресетирав.
Брука, срам за тенисот, да бог да цел живот послужавници у бургер кинг да бришеш, све да ти *бам неспособно. Како бе може да те шамара повреденана Храдецка што имаше снага за 3 гема, како бе девојко може да си го дозволиш тоа, смрдло една откажи се иди крши главата не туку ми играј тенис бе неспосбно створење, па уште на некој од тука од форумов му е срцка убава, абе како може она мутлана млитава да ти е симпатична, без дух, без зар, не само за тенис општо за спортот е срамота. Коа ќе ми текне дека финале играше на Вимблдон ми иде да се утепам, каде беее бруко една неспособна.
И не, револтов не е само ради тоа што ја чекав на тикет само нејзе и ме заеба со 1.25 коефициент, очиве ме болат од тоа каков тенис играш, срамота е уста реченица со тенис да ја ставам, криминал!

Додиг е дно, мизерија, брука од енормни размери. На 5-0 трет сет, и серва на МОНАКО, значи 4 поени вкупно може да ги стои само и тоа е отприлика 40 секунди време, и да не се глупира на 5-0 да предава. Само суспензија за ваквите гниди. Па човек без 2 нозе ќе отстои уште 4 поени.

Не сум активен на форумов, али за ова мочлава Бушард и пасворд си ресетирав.
Брука, срам за тенисот, да бог да цел живот послужавници у бургер кинг да бришеш, све да ти *бам неспособно. Како бе може да те шамара повреденана Храдецка што имаше снага за 3 гема, како бе девојко може да си го дозволиш тоа, смрдло една откажи се иди крши главата не туку ми играј тенис бе неспосбно створење, па уште на некој од тука од форумов му е срцка убава, абе како може она мутлана млитава да ти е симпатична, без дух, без зар, не само за тенис општо за спортот е срамота. Коа ќе ми текне дека финале играше на Вимблдон ми иде да се утепам, каде беее бруко една неспособна.
И не, револтов не е само ради тоа што ја чекав на тикет само нејзе и ме заеба со 1.25 коефициент, очиве ме болат од тоа каков тенис играш, срамота е уста реченица со тенис да ја ставам, криминал!

Да не се лажеме, шо е привлечна, привлечна е. Исто така, да не се лажеме, најмногу ти е пошто само таа те турна на 1.25 квота. :D

Очајно издание на Рублев, стагнира во последно време. И Ѕверев очаен али пројде некако...

Подлогава е УЖАС, поспора од земја...
уште полагате надеж во Рублев????????
доволно е само да се види од кои противници губи, Зверев е светлосни години пред него, од Зверев има шанси да биде нешто, од Рублев освен некој повремен блесок не очекувам ништо друго, без разлика што е уште млад, порази од Сервантес( и тоа на тврда подлога), од Де Шепер и Џон Патрик Смит кои воопшто не ги ни сметам за тенисери се резил невиден, нема мозок детето да биде озбилен тенисер, доволно е само да му го гледаш говорот на телото кога почне да губи и се е јасно

Чунг нека бега по челенџерите во Кореја и Јапан, нека не се бламира многу, па он факинг Кудла не може да го добие...

Иначе вечер Новак во ноќен термин од 01:00, а Федерер и Делпо 3 меч на централниот терен, некаде околу 19:30 после Кербер- Стрицова и Фриц- Дача Ферер.[DOUBLEPOST=1458911394][/DOUBLEPOST]
Вика прва на терен денеска уште во 08:30 по нивно локално време се загрева. :D

Последно уредено:
Fedeks ipak otkaza, se virusal.

Ae да ти еам, откажа Федерер

Јас па мислев Делпо пак заебал нешто.

Штета Фрицов што е толкава грамада, а може и уште да расте. Ваква тениска зрелост на 18години богами :aplauz:

Како мислиш ке заебе? :P
На Федерер мислев :D.Предосеќав дека нема да играат[DOUBLEPOST=1459006063][/DOUBLEPOST]
Додиг е дно, мизеријат, брука од енормни размери. На 5-0 трет сет, и серва на МОНАКО, значи 4 поени вкупно може да ги стои само и тоа е отприлика 40 секунди време, и да не се глупира на 5-0 да предава. Само суспензија за ваквите гниди. Па човек без 2 нозе ќе отстои уште 4 поени.
Додиг има предадено пред 4,5 години на Челинџер финале 3 сет, 6-0 во тајбрејк губеше.На церемонија
уште полагате надеж во Рублев????????
доволно е само да се види од кои противници губи, Зверев е светлосни години пред него, од Зверев има шанси да биде нешто, од Рублев освен некој повремен блесок не очекувам ништо друго, без разлика што е уште млад, порази од Сервантес( и тоа на тврда подлога), од Де Шепер и Џон Патрик Смит кои воопшто не ги ни сметам за тенисери се резил невиден, нема мозок детето да биде озбилен тенисер, доволно е само да му го гледаш говорот на телото кога почне да губи и се е јасно
Додиг има предадено пред 4,5 години на Челинџер финале, 6-0 тајбрејк 3 сет, па ти за ова се чудиш. :pos::pos:Исто на друг турнир на "церемонијата" им го лупна пехарот од ѕид и јадеше суспензија.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom