Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Јас па тоа во соблекувалната не го сфаќам толку како славење. Веројатно им е суеверие штом го повторуваат на секое, ништо чудно и фрапантно, и Вардарци си го имаат, без разлика од исходот на мечот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога веќе играчиве се собираат 2 пати во 6 месеци, подобро таква атмосвера да имат па макар и после пораз, него сите да седат на телефони ко ќутуци.Јас па тоа во соблекувалната не го сфаќам толку како славење. Веројатно им е суеверие штом го повторуваат на секое, ништо чудно и фрапантно, и Вардарци си го имаат, без разлика од исходот на мечот.
Јасно. Од РК Вардар никој не искача за изјава додека не завршат со песните.Кога веќе играчиве се собираат 2 пати во 6 месеци, подобро таква атмосвера да имат па макар и после пораз, него сите да седат на телефони ко ќутуци.
Мислам дека Трајковски го користи кредитот од минатото и добрите игри .На овие две последни многу слабо одигра и Несторовски исто ама мислам дека ќе проработат, добро е тоа што кога на некој не му оди, на други им оди, па балансираме. На гости послабо играме, или не ја применуваме истата игра како дома. Можеше да се оди на 3бода со Словенија, ама можеше и тој еден да го изгубиме па они сега да беа пред нас на табелата , мислам дека за репрезентација како нашата секој бод е битен, и за самодоверба и за надигрување . За во Јуни потешко ќе е со Австрија одколку со Полска. И таму 4 бода рачунам, па после можат да прават озбилни математики како ,шо, ќе биде.Да,точно е дека Мрме убаво ги склопи и тргна во позитивна насока,оверал е позитивен впечаток имам за него,е сега што ми пречи е што прави грешки што се повторуваат,влезе во таканаречен "зачаран круг" или луп опција ....Треба да си прилагодлив и усовршуваш тактика во ситни детали,но Мрме тапка во место,тимот доста го гледам невоигран,лоши тактички потези кои требаше досега да ги научи и темпира кога напаѓаш,кога се повлекуваш со игра ....Критика е и логиката на избор на играчи,ако Жута бил лош во селекција,а сега добар е во Конјаспор и претходно стаж во Ријека,во споредба со Нестор сега,добар е во Палермо,ама ужасно е тапа играч во селекција задни утакмици,зошто не го тргна одма со критериум како Жута ....Значи нема принцип Мрме ...Викаше,ќе викам игра шо играат за клубовите,Тошевски го нема нигде у Вардар,Митревски у Израел е меѓу најдобри стопери ....Што прави онда Мрме,со селектирање на играчи и негов избор? Џабе ќе контрираме,кога самиот се негира,вика играчи што се полош избор во момент,викни ги Жута и Митревски,стави го во клупа Нестор,Трајковски со Алиоски ни беа најбоље играчи во претходни квалификации,а Трајко го става на клупа?
Јас мислам обратно.....Пољаците се тешки играчи,физички јак тим,комплетно покриен напад,крила,одбрана и отсекогаш светска класа по два/три голмана .....Израел ќе биде исто тежок проблем.Досега во меѓусебните дуели,секогаш сме губеле .....Австрија изгуби од нив 4-2,цел меч евреиве ги газеа 3 гола напред....Австрија е многу млитава,мислам нерешено со нив на гости и дома минимално ќе тепаме .....За во Јуни потешко ќе е со Австрија одколку со Полска
Секој секого може да победи барем сега. За Австрија реков дека по 2та кикса ќе пробаат да се соземат и да поправат нешто па мотивацијата ќе биде поголема. Евреите да ама мислам дека имаме капацитет за победа и реми со нив.Јас мислам обратно.....Пољаците се тешки играчи,физички јак тим,комплетно покриен напад,крила,одбрана и отсекогаш светска класа по два/три голмана .....Израел ќе биде исто тежок проблем.Досега во меѓусебните дуели,секогаш сме губеле .....Австрија изгуби од нив 4-2,цел меч евреиве ги газеа 3 гола напред....Австрија е многу млитава,мислам нерешено со нив на гости и дома минимално ќе тепаме .....
Togash ke go stavi glavata za Shkendija ...А кога Вардар-Шкендија ?![]()
Јас мислам обратно.....Пољаците се тешки играчи,физички јак тим,комплетно покриен напад,крила,одбрана и отсекогаш светска класа по два/три голмана .....Израел ќе биде исто тежок проблем.Досега во меѓусебните дуели,секогаш сме губеле .....Австрија изгуби од нив 4-2,цел меч евреиве ги газеа 3 гола напред....Австрија е многу млитава,мислам нерешено со нив на гости и дома минимално ќе тепаме .....
Испадна немало врска тоа со Алжирецот, нашето знаме го стаил на инста чисто оти ги имало истите бои како неговиот клуб![]()

Мрме е глуп ....Сега ќе му гори под нозе ! .... Пуно повредени .... Жута изигра цела полу-сезона,откако зимоска се пресели .... https://www.transfermarkt.co.uk/leo...214625/saison/2018/wettbewerb/TR1/verein/2293Добро што се дешава со Жута? У Коњаспор не може да стигне да игра...
Нели, не дкеа е најквалитетен играч, ама прашувам дека не сум ептен у тек... имал некоја повреда или? Едно време прва опција ни беше на бековската позиција...