Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Aha, ok. Mene utakmicata so Kanada vo Strumica m smrdi, ama ke vidime sto bilo kako bilo...

Aha, ok. Mene utakmicata so Kanada vo Strumica m smrdi, ama ke vidime sto bilo kako bilo...
Па таа нели се расчисти? Им играле певаљки на бугарските судии до 3саат сабајле у скут или така нешто беше..

Тој судија мислам дека го суспендираа или така нешто беше.Пред да се одигра Македонија-Канада,претходниот натпревар што го судел исто пријателска,исто имаше 2-3 пенали.Беше Естонија-Латвија или така нешто.

А да да :)
Фала што ме потсетивте. Сега се мислам дали на некоја од оние утакмици на кои го имам оставено гласот на Градски, некој правел пари...

За порано зборувам, сега без пари не тепа кој стигне, глупо е човек да мести со нас.

Чекај.....по кој основ Ранѓеловиќ е повикан во репрезентација може некој да ми каже?

Чекај.....по кој основ Ранѓеловиќ е повикан во репрезентација може некој да ми каже?
Пријателска утакмица е одлична можност да се испробаат нови сили, пријателските се играат за да се испробаат нови комбинации или да се воигра составот, така да незнам што те чуди.
Ранѓеловиќ имаше неколку солидни мечеви за младата репрезентација, а и во првенството покажува дека е добар играч, само што го покосија малку повредите во последно време.
Два пати го земаа за репрезентација, али отпашаше во последен момент ради повредите, е сега конечно се надевам дека ќе дебитира :icon_mrgr:

Покрај добрите настапи во првенството има и македонско потекло мислам......

Два пати го земаа за репрезентација, али отпашаше во последен момент ради повредите, е сега конечно се надевам дека ќе дебитира :icon_mrgr:
Само еднаш бил повикан до сега - во декември против Полска и тогаш и си дебитираше (нема откажано настап поради повреда), влезе во второ полувреме како замена и добро се покажа па сега Јаневски се решил пак да му даде шанса, јес да искрено не очекував дека пак ќе добие повик...

Само еднаш бил повикан до сега - во декември против Полска и тогаш и си дебитираше (нема откажано настап поради повреда), влезе во второ полувреме како замена и добро се покажа па сега Јаневски се решил пак да му даде шанса, јес да искрено не очекував дека пак ќе добие повик...
Ич неможе да ми текне дали влезе за таа утакмица, колку што ме држи сеќавање откажа настап :confused:
Сигурен си дека дебитираше тогаш?

Второто сум го измешал со некој настап во младинци изгледа, пошто сто посто сум сигурен дка бар еднаш има откажано ради повреди.

Ич неможе да ми текне дали влезе за таа утакмица, колку што ме држи сеќавање откажа настап :confused:
Сигурен си дека дебитираше тогаш?

Второто сум го измешал со некој настап во младинци изгледа, пошто сто посто сум сигурен дка бар еднаш има откажано ради повреди.
Влезе накај 70та минута, и солидно изигира. ;)

Имаше пред да се оди за Анталија да изиграат, нели Пеџа тогаш беше повреден, се повреди во Тетово, и тогаш демек откажа, па на крај отиде и поигра малце.:)

Е видиш не сум запамтил се, знам дека откажа прво, а ни на крај памет не ми текна дека отишол, па уште влегол изииграл солидно :icon_mrgr:

Што состави ќе извадат двете репрезентации? Вреди да се троши време за во живо да се оди да се гледа? :)))
Оддамна не сум ги бодрел нашиве,иако е пријателска :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom