Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.015
- Поени од реакции
- 61.904
Aha, ok. Mene utakmicata so Kanada vo Strumica m smrdi, ama ke vidime sto bilo kako bilo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aha, ok. Mene utakmicata so Kanada vo Strumica m smrdi, ama ke vidime sto bilo kako bilo...
Па таа нели се расчисти? Им играле певаљки на бугарските судии до 3саат сабајле у скут или така нешто беше..Aha, ok. Mene utakmicata so Kanada vo Strumica m smrdi, ama ke vidime sto bilo kako bilo...
Пријателска утакмица е одлична можност да се испробаат нови сили, пријателските се играат за да се испробаат нови комбинации или да се воигра составот, така да незнам што те чуди.Чекај.....по кој основ Ранѓеловиќ е повикан во репрезентација може некој да ми каже?
Покрај добрите настапи во првенството има и македонско потекло мислам......Чекај.....по кој основ Ранѓеловиќ е повикан во репрезентација може некој да ми каже?
Само еднаш бил повикан до сега - во декември против Полска и тогаш и си дебитираше (нема откажано настап поради повреда), влезе во второ полувреме како замена и добро се покажа па сега Јаневски се решил пак да му даде шанса, јес да искрено не очекував дека пак ќе добие повик...Два пати го земаа за репрезентација, али отпашаше во последен момент ради повредите, е сега конечно се надевам дека ќе дебитира![]()
Ич неможе да ми текне дали влезе за таа утакмица, колку што ме држи сеќавање откажа настапСамо еднаш бил повикан до сега - во декември против Полска и тогаш и си дебитираше (нема откажано настап поради повреда), влезе во второ полувреме како замена и добро се покажа па сега Јаневски се решил пак да му даде шанса, јес да искрено не очекував дека пак ќе добие повик...
Влезе накај 70та минута, и солидно изигира.Ич неможе да ми текне дали влезе за таа утакмица, колку што ме држи сеќавање откажа настап
Сигурен си дека дебитираше тогаш?
Второто сум го измешал со некој настап во младинци изгледа, пошто сто посто сум сигурен дка бар еднаш има откажано ради повреди.
150 200 250 мислам дека беа,прееска прашав на билетара ама заборавивКарти за Македонија-Данска колку пари се ?