Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
^ не викам дека има некое образование , ама незнам што толку вреѓање му удри . Човекот прилично добро знае англиски за неговите способности , за разлика од еден Пандев да кажеме што едвај научи италијански за 10 години престој , и затоа не мрда од Италија сега . Да не мора друг јазик да се мачи да учи.

Инаку не смее да се зафркава на фб ? Демек он славна личност и смее само "нормални" слики да става со "нормални" коментари . Се зафркавал човекот , аман. Флизер баш е употребуван збор во струмичко за фризер.
Кога ќе имаат тренинг мк репрезентацијата одете да му кажете само литературно да пишува , да не биде толку глуп. :)

^ не викам дека има некое образование , ама незнам што толку вреѓање му удри . Човекот прилично добро знае англиски за неговите способности , за разлика од еден Пандев да кажеме што едвај научи италијански за 10 години престој , и затоа не мрда од Италија сега . Да не мора друг јазик да се мачи да учи.

Инаку не смее да се зафркава на фб ? Демек он славна личност и смее само "нормални" слики да става со "нормални" коментари . Се зафркавал човекот , аман. Флизер баш е употребуван збор во струмичко за фризер.
Кога ќе имаат тренинг мк репрезентацијата одете да му кажете само литературно да пишува , да не биде толку глуп. :)
А јас кажав дека е сељак поради тоа што не е образуван, или поради тоа што се оденесува како сељак?
Па и Пандев е сељак, они ти се покондурени сељачишта, разумеш? :)

Иначе не се зафркал, таков е простак, неиживеан е...;)

Првин нека биде викнат за репрезентација, па после ќе одам на тренинг да му кажам како треба да се однесува ;)

Неиживеан бил? Кумплунг мисли дека ако му прочитал два статуса на фб и сега знае како се однесува. Како може да зборите за човек како се однесува, а не го знаете лично. Абе само нешо да се збори. Дај не се брукај. Ццц какви луѓе има.

Синее, а од кај знаеш ти дали јас не го знам лично?
Ми има лично дрес дадено он ;)

Немам намера да продолжам да зборувам понатаму, кој знае шо и за мене ќе зборуваш :cautious: , иако и мене не ме знаеш лично :icon_lol:

Коа сме кај Попов веќе. Од прва рака ви кажувам дека човекот се однесувал многу лошо секогаш кога бил со репрезентација. Пушел, пиел, се глупирал и сл. Он ми беше меѓу поомиленитие ама после потегот кога си отиде од репрезентација зошто не бил во први 11 дефинитивно не заслужува повторно повик во истата.

Коа сме кај Попов веќе. Од прва рака ви кажувам дека човекот се однесувал многу лошо секогаш кога бил со репрезентација. Пушел, пиел, се глупирал и сл. Он ми беше меѓу поомиленитие ама после потегот кога си отиде од репрезентација зошто не бил во први 11 дефинитивно не заслужува повторно повик во истата.
Прво идење во Струмица, директно идење во кафана и јадење кебапи и пиење пиво, и сељачење до максимум.

Кога сме веќе кај репрезентацијата вреди да се регистрира кратката репортажа за македонската репрезентација под водство на Јаневски во продукција на УЕФА. Се е супер направено само што ептен го дрват со тоа ФИРОМ, јасно е дека за разлика од ФИБА и ИХФ во УЕФА грчиштата имат посилно лоби, но и тоа се менува и секако оваа позиција ни е наследство од времето на Харалампие.

http://www.uefa.com/worldcup/news/newsid=1913346.html

Добро бе луѓе значи АМАН глејте да пркнеме со спортов , баталете со тоа како ќе не наречат веќе, како не ви се здосади не знам!

Кога сме веќе кај репрезентацијата вреди да се регистрира кратката репортажа за македонската репрезентација под водство на Јаневски во продукција на УЕФА. Се е супер направено само што ептен го дрват со тоа ФИРОМ, јасно е дека за разлика од ФИБА и ИХФ во УЕФА грчиштата имат посилно лоби, но и тоа се менува и секако оваа позиција ни е наследство од времето на Харалампие.

http://www.uefa.com/worldcup/news/newsid=1913346.html

На видеото на крај вика „his ambition may just drive Macedonia on to greater things“

Мада, не е воопшто битно, ние да плескаме се во група и да се пласираме на првенство како сака нека ме вика, јас знам кој сум и што сум.

Три деца од академијата на нашиот најдобар фудбалер Горан Пандев патуваат во Италија на проба во Сампдорија, Наполи, Интер и Фиорентина т.е. преку менаџерската агенција на Горан Пандев која соработува со овие четири клуба од Италија ке бидат на проба а се надеваме дека ке дојдат и до договор во еден од овие калчолигаши...

Денеска беше извлечена квалификациската група.
Противници ни се Израел,Португалија,Норвешка и Азербејџан

Картите за со Данска ќе бисдат по цена од 150 и 200 денари. Отворени ќе бидат само север и југ.

Фудбалери од Академија Пандев пред трансфер во Интер, Наполи, Сампдорија, Фиорентина

img_small_redzep.jpg
Објавено на: 31 Jan 2013​
Тројца фудбалери од Академија ,,Пандев,, заедно со тренерот Југослав Тренчовски следната недела заминуваат во Италија на доусовршување за можен трансфер во некој од младинските погони на италијанските калчолигаши. Заминувањето на младите се должи на менаџерската агенција на Горан Пандев ,,Бранчини Асоцијати СРЛ,, со кој Академија Пандев од Струмица ќе потпише меморандум за соработка со која, на големо се отвараат вратите на младите фудбалери од Македонија да заминат на усовршување и тестирање кај некои од италијанските клубови.
kurt.jpg

Кадетите на Аакдемија Пандев, Реџеп Курт и Валентин Кочовски родени 1997 и една година помладиот Игор Петков, во понеделник заминуваат во Фиренца каде ке им бидат направени медицински прегледи, тестови а среда и четврток ќе бидат вклучни во фудбалски натпревари во Тоскана и Фиренца при што ќе бидат следени под будно око на тамошните агенти, менаџери
petkov%201.jpg

,,Целта на ова соработка меѓу Академија ,,Пандев,, и ,,Бранчини Асоцијати срл,, е наши деца да заминат на усовршување во погоните на Интер, Наполи,Сампдорија и Фиорентина, се разбира доколку ги задоволат тамошните вкусовите да се размислува и чекор повеќе. Кога велиме наши деца мислиме на сите таленти од Македонија,, велат од Академијата,.
redzep%20so%20trofej.jpg

Освен тројцата фудбалери кои идната недела заминуваат на ,, проба,, во Италија, се очекува наскоро да заминат пет фудбалери од Академијата и на кампот во Сампдорија.Според информациите со децата заминува и Југослав Тренчовски кој ќе учествува и на семинарот за тренери кој го организира калчолигашот Фиорентина. Академијата функционира неполни 3 години и брои околу 350 членови. Учесник е и освојувач на повеке младински турнири во Романија и Грција а нивната работа и квалитети се следат од агентите на менаџерската агенција на Горан Пандев,, Бранчини,, кои летово беа во Струмица
menadzerot%20na%20igralisteto%20vo%20Sekirnik%201.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom