Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Не обвинувајте што некои гледаат во се наместени натпревари како да немаме причина.Единствена репрезентација сме што изгубила од Луксембург и Андора.

Ги гледав сега головите нашиов голман или е платен или е ретардиран.Пеналот беше моронски,вториот гол не можам ни да го опишам овој пробува да го скокне да спаси гол овој му станува и го сопнува,третиот гол ајде али четвртиот и петиот беа нереални за шестиот да не ни зборам.

И како Хасани игра и овде и во репрезентација?

Головите што ги примивме :tapp:
Голчето на Спироски :drk:

Овај Спироски е типчето што играше средина против Португалија за А репрезентација?
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 06:51 ---
Головите што ги примивме :tapp:
Голчето на Спироски :drk:

Овај Спироски е типчето што играше средина против Португалија за А репрезентација?

Не го гледав вчера натпреварот, кој бранеше за нас?

На кој јазик е ова? :D
janu-udrinov-500.jpg

janu-udrinov-500.jpg
Прочитај му ги сите статуси, можеби не знае добро македонски, но дечково игра со поголемо срце од речиси цела сениорска репрезентација. И јас прво мислев како тебе, можеби малце е влезен во филм... ама дечково плачел откако сме изгубиле од Данска. Не го прават тоа ни 95% од репрезентативците.

Прочитај му ги сите статуси, можеби не знае добро македонски, но дечково игра со поголемо срце од речиси цела сениорска репрезентација. И јас прво мислев како тебе, можеби малце е влезен во филм... ама дечково плачел откако сме изгубиле од Данска. Не го прават тоа ни 95% од репрезентативците.

Мене ми беше смешен статусот (знам дека е роден во Белгија па не му е баш чист јазикот), ич не ми е гајле дали напишал кур или пичка, не спомнав нешто против неговото однесување на терен.Не за џабе е капитен.
Ако почнам лошо да зборвам за младиве, кај ќе ми е крајот со постарите?Сепак овие некако се постабилни последно време, а статус на Фб апсолутно никако не е поврзан со играта на теренот :)

janu-udrinov-500.jpg
Ова текстов ептен некако ми е

Не ми изгледа по презимево дека е албанец. Од каде е?

не местат овие....да губиш од Андора и Луксембург и пак да си 101 место ??

150сто и згора треба да ни дадат некое.....

Мене ми беше смешен статусот (знам дека е роден во Белгија па не му е баш чист јазикот), ич не ми е гајле дали напишал кур или пичка, не спомнав нешто против неговото однесување на терен.Не за џабе е капитен.
Ако почнам лошо да зборвам за младиве, кај ќе ми е крајот со постарите?Сепак овие некако се постабилни последно време, а статус на Фб апсолутно никако не е поврзан со играта на теренот :)
Па мора да признаеш, има добар англиски :D Овој статус на Facebook му беше доволен на Македонски спорт да напиши статија од цела страна за него, кои идиоти.
Роден е во Белгија.

Не бе кој Албанец,ваљда е Торбеш или Влав ама во никој случај Албанец,а и од Гевгелиско потекнува,а таму нема Албанци...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom