Воинот од Северџан
An Orc among Hobbits
- Член од
- 3 март 2021
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 111
Латвија, пошто сами така се викаат, а ние пошто сме изгубени Германци ги викаме со францускиот назив Lettonie.*Летонија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Латвија, пошто сами така се викаат, а ние пошто сме изгубени Германци ги викаме со францускиот назив Lettonie.*Летонија
fanshop.ffm.mkКај може да се купи сега дресов е прашањето, да одадеме респект![]()
Gi nema na lagerfanshop.ffm.mk
se soglasuvam do tamu sto ne ni trebase da dojde do ovakva situacija i zaradi toa sega ne zasluzuva pofalni zborovi, no sepak na kraj go poslusa "narodot" i popusti, nesto sto nasite politicari za zal ne go pravat.Коментарите треба да ви покажат све за тоа каква држава и нација сме.На човекот што го смени дресот какви коментари се поставуват,трагедија.
Прегледај го приврзокот 296702
ДаGi nema na lager
Sportisimo на Instagram имаат, незнам колку се квалитетни чекам да ми стигнат.Gi nema na lager
Drugar neznam sto imas protiv eve primer protiv Ademi, covekot POVREDEN dojde i odigra MAESTRALNO protiv Germanija, igrac so takvo zalaganje ne pametam da sme imale vo repka, srce ostava covekot na sekoja utakmica za Makedonija.ne ve bolese kur koga pola repka ja pretvorija vo ramkovna pa duri i izmisluvaa drzavjani na nasata zemja...
da vi se mocam u pametot na site ovde sto uste veruvate vo ramkovnive izdrkotini
Спортисимо ко прашав пред една недела само од белиот имаа.Sportisimo на Instagram имаат, незнам колку се квалитетни чекам да ми стигнат.
1200ден еден
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Drugar neznam sto imas protiv eve primer protiv Ademi, covekot POVREDEN dojde i odigra MAESTRALNO protiv Germanija, igrac so takvo zalaganje ne pametam da sme imale vo repka, srce ostava covekot na sekoja utakmica za Makedonija.
Realno koga se pluka ne treba site da se stavaat vo ist kos.
Автоматски споено мислење:
Poglednete ja ovaa pozitivna atmosfera, nisto nema da go srusi ovoj timski duh koj vladee megu momcite.![]()
Роденденско изненадување за „лавот“: Адеми одржа говор, но и се пошегува со Мрме(ВИДЕО) - sportmedia.mk
Македонската фудбалска репрезентација денеска имаше убав повод за славење. „Лавот“ Аријан Адеми го прославува својот 30. роденден, а од таборот на нашиот национален тим му приредија изненадување. Со торта, песна и подарок му го честитаа роденденот. Адеми одржа краток говор, се пошегува на сметка...sportmedia.mk
![]()