Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување

Ауу Пандев, пријателе :pos:

1) Sarlatan koj sekogas se stave vo prv plan
2) Aide
3) .

Што би рекол @Stefan-kobe:
Mad Arthur GIF by MOODMAN

Мрме се buthurt-на дека не го вратија него за селектор, затоа јаде бонбони. Ама Пандев и компанија па со изјавите се „зини земјо, голтни ме“. :sramezliv:

Kakvi seljacista ni go vodat fudbalov u zemjava pa pa pa pa, i posle se cudime zasto go dopirame dnoto na sportski plan generalno gledano, e radi vakvive teski opinoci i muvli.

Zad zatvorena vrata sve moze da si zborat, ama koga si dozvoluvaat vaka javno da se blamiraat, instantno znaes kolku e saat, Angelovski ne go komentiram, nemase mislam potreba od takov izliv sega, mozese ako nisto drugo da poceka pa da likuva posle eventualen neuspeh vo barazot, ama ovie be, klasicni nepismeni seljacista, tugja sramota da te izede. Pandev mi e nejasen iskreno, drugive aj nebitni se sekako, klasicni nuli, edno klasicno nisto za mak fudbalot, ama kaj Pandev ne ja sfakam potrebata vaka da se bruka, i sve zacineto so doza na golema nepismenost.

Кој што сака нека каже, се е ова последица на звезде гранда, задруга, фарма, парови, турбофолк, нормализирање на курваклукот, разно разни аркани и легии и се друго што ни доаѓа од северниот ни сосед и ни се сервира како нормално секојдневие. Токму тоа не носи на ова дереџе. Па и таму веќе некое време имаат исти вакви превирања и во фудбалот.
Политиката навлезе во сите пори на општеството, а на балканот со политика се бават главно неуки луѓе со низок коефициент на интелигенција, додади на тоа и дека народот не ни е баш најбистар (не сме Јапонци) и на народот му е забавно да гледа вакви скандали и "жута штампа" настани.
Кога ќе собереш се на куп, не можеш да имаш друг епилог од ова што се случува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom