Не ми е јасно на што мислиш. Стопанска има релативно мало ниво на исправка со оглед на кредитната изложеност.
Ако се покаже дека информацијата за due diligence во STB е точна, тогаш веројатноста да се случи продажба на STB е 99,9999999999999%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е јасно на што мислиш. Стопанска има релативно мало ниво на исправка со оглед на кредитната изложеност.
Аа ти мислиш некој и прави процена за ризик на банката. Јас отидов на интерна корекција на ризикот во кредитната изложеност.Ако се покаже дека информацијата за due diligence во STB е точна, тогаш веројатноста да се случи продажба на STB е 99,9999999999999%.
Во периодот од 01.01-30.09.2016 година Банката од своето работење оствари позитивен финансиски резултат во износ од 526,2 милиони денари наспроти остварениот позитивен финансиски резултат во истиот период минатата година во износ од 316,7 милиони денари.
Главното зголемување е во ставката „Останати приходи од дејноста“. Што е тоа?
Резултатите мислам дека не го оправдаа растот на вредноста на акциите.
еден напиша на хрватскиот форум дека КМБ имала 1200.000.000 мкд отпишани кредити ??