Нема трансакции, доста неликвидна е.denes padna cenata na Beton-Stip?
sakav da kazamНема трансакции, доста неликвидна е.
За да падне вредноста треба некој да сака да се ослободи од акциите, а друг да купи по помала цена. Баш пред неколку страни го правевме овој муабет кои компании што котираат можат да бидат вклучени во акциите на СЈОsakav da kazam
vo normalni zemji posle vakvi informacii za kriminal i malverzacii
cenata na akcijata bi trebalo da padne.
Пред 10-тина години имаше некои обвиненија против Хари од КМБ, па акциите растеа во тој период.sakav da kazam
vo normalni zemji posle vakvi informacii za kriminal i malverzacii
cenata na akcijata bi trebalo da padne.
Како прво сегде па и кај нас акциите растат врз основ на шпекулации. Е сега кај нас за разлика од останатиот свет имаме шака луѓе кои се способни за раздвижување на берзата. Исто така нешто што се докажа последниве месеци е дека ако една акција покажува раст другите одма се шлепаат позди нејзеПред 10-тина години имаше некои обвиненија против Хари од КМБ, па акциите растеа во тој период.
Тоа е, не сме нормална држава
Малце оф топик ке отидам, и ке бидам баук за вас тука...Ама едно прашање.
Од ова по интернет што даваат по 50 евра FXLider, да земеме и да тргуваме со некои акции, дали има некакви шанси да се направи некој денар?
Лажги со опашки. Немам видено ниту отворено. Но ај размисли со главата, кој дава 50 евра така, на сите?Малце оф топик ке отидам, и ке бидам баук за вас тука...Ама едно прашање.
Од ова по интернет што даваат по 50 евра FXLider, да земеме и да тргуваме со некои акции, дали има некакви шанси да се направи некој денар?
660 denes, nemam info ni jas ama ne kje da e slucajno ova ne znam ako znae nekoj povekje neka spodeliА муабетиве за due diligence во STB?
Контактирав познаник од таму, ми вели дека нема информација.
Не ми е јасно на што мислиш. Стопанска има релативно мало ниво на исправка со оглед на кредитната изложеност.А муабетиве за due diligence во STB?
Контактирав познаник од таму, ми вели дека нема информација.