ice_cube
The SexX.
- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 2.240
- Поени од реакции
- 309
Од 40тите или 50тите?
И на која радио станица ја пуштаат најчесто?
Некоја од овие е. :icon_bigg
ЕВЕ ЈАААААААА!!!!!!!!!!!! DDDDDDD
Од 40тите или 50тите?
И на која радио станица ја пуштаат најчесто?
Некоја од овие е. :icon_bigg
Ставен ти е кракфиксот во фолдерот каде што ја инсталираше играта?Ја симнав играта ја инсталирав комплет со direct X и PhysX ги копирав и сите фајлови со беа во SKIDROW и играта нејке да почне. Кога ке кликнам на прозорецот за да ја стартувам не се случува ништо како да не сум кликнал. Дали знае некој што е проблемот???
Крак фиксот излезе подоцна, па не беше ставен во првиот release на SKIDROW. Ќе ти пратам линк по ПП да го симнеш и инструкции за подесување.Тоа што пишав тоа е ставено. Тоа е се што имаше кога ја симнав. А кракфикс како такво име нема во нејзе. ??????
Поинтересно ќе беше ако дознаев уз играње... Затоа постои "" да не ја поебеш забавата на другите : )))))зверска е играта ја свртев лесна е за играње,поготово последната мисија и со хотелот најтешки,добар завршеток,али другарот не требаше да го убијат :Ѕ
--- надополнето ---
мора да има продолжеток играва,како недопраена на крај испадна
Поинтересно ќе беше ако дознаев уз играње... Затоа постои "" да не ја поебеш забавата на другите : )))))
Ако ти ја имаш спуштено верзијата од SKIDROW, имат излезено crack fix. Види дал е од то... :smir:se dobro pocnav da ja igram,gleav toa sto e kao intro(CONTINUE OR SKIP) i posle koa ke treba da igram ja nema glas so bi mozelo da bide problemot?
e da de,ja simnav od zamunda zaedno so crack fixАко ти ја имаш спуштено верзијата од SKIDROW, имат излезено crack fix. Види дал е од то... :smir: