OMGWTFBBQ
Bone for Tuna
- Член од
- 3 февруари 2007
- Мислења
- 8.802
- Поени од реакции
- 4.420
piece of shits. Скратиле пола игра за после да зимаат пари од dlc.
а ова само преку играта се симнува или си има на нет кракирано?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
piece of shits. Скратиле пола игра за после да зимаат пари од dlc.
Free Ride Mode ima iskoceno vise. A vo dlc-to sto iskaca na 7 septemvri Jimmy Vandeta prikaznata so dlc-to ne e povrzana. Vcera potvrdija.Толку од 15-те мисии за овој дел. У длц-то би требало и ќе биде приказната продолжена.
И после завршувањето на тој длц, се надевам на Фри-Моуд.
И да дознаеме шо се дешава со Our Dear Best Friend
Не знам како може некој да ја сврти играва во еден ден?
Па луѓе, гејмплејот сам по себе е ТОООООЛКУ ЕБАНО ДОСАДЕН!
Значи не збориме во поглед на приказната, него на тие проклети "Go home"/"Go to Joe's"/"Drive to Eddie's" и слични мисии. И што, види мамо, возам. Жими се, третина од гејмплејот е тоа.
Не се ни споредува со GTA, бар таму имаш мисија со кола (брканица, а не "Вози дома" мисија), па потоа малку пукање, па иде некоја мисија со хеликоптер, ограбување банка, па нешто со глисери...
Еве да доловам како иде во Mafia II.
На почеток правите "ботски" мисии, во стилот на "вози до онде"/"истепај го овој, истепај го оној". И уште одма се досадни, али си викате - ај у курац, бар мора основите да ги учам.
Но, не бе, поминува први чаптер, втори, трети, десетти...и пак добивам мисија "Вози дома". И сеа, во 11ти чаптер (ваљда), прво ви ѕвони телефон - возете до барот кај што е Џо. Ооооок. Стигате до таму, овој убива некој, ај сеа телото фрлете го. Повторување на мисијата од 4-5 чаптер. Ај ооооок. Го закопавме...и сеа?
Возете го Џо до дома...
Еби си матер.
Ок ај го извозев...и сеа?
Вози дома.
Иди у курац бе ебате играта.
Дома сум...сеа?
Ама мажот на сестра ти ја тепал неа...извини друже, ај ВОЗИ до кај него.
Кај него сум...ај малце затепај го, како што правевме во ПРВ ЕБАН чаптер. Г-Л-У-П-О-С-Т-И.
И ај...сеа вози дома.
Да ми беше тестатурава бежична, ќе леташе низ прозор тогаш...
Ај објаснете како може некој да има толкави мазохистички живци за да ја сврти во еден ден?