Mafia II

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
вреде ли играва да се симнува?
Да. Без разлика дали си фан на кецот или воопшто не си го играл - симни ја и играј ја 2ката. Ако ти се допаѓаат мафијашките филмови ќе ти се свиѓе и играва, пошто и самата е направена ко филм. Т.е. играш филм :). А башка и при сето тоа ќе се изнаслушаш на прекрасна музика, така да воопшто нема да бидеш разочаран.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Дај бе прекинете со клиповите полни со спојлери. Има луѓе што ја немаат играно играва.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Дај бе прекинете со клиповите полни со спојлери. Има луѓе што ја немаат играно играва.
епа ако ја немаш играно, изиграј ја и претходно не валагај у темава, а иначе клиповите ги ставаме за да биде поинтересно и да се види суштината на играта

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Дали играва е free-roam како ГТА 4? Дали можеш слободно да се движиш наоколу? И колку време треба за да се сврти игрицава?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Шо бараат на темава ? :pipi:
Импресии нешто, ова она. Ама не спојлери. Поготово кога постојат spoiler tags. :)

епа ако ја немаш играно, изиграј ја и претходно не валагај у темава, а иначе клиповите ги ставаме за да биде поинтересно и да се види суштината на играта
Ја имам изиграно, не се секирај. Користи си spoiler тагови, и никому ништо.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Почнав да ја играм и стигнав до 8мо поглавје и некако многу лесна ми се гледа. Полицијата е премногу смотана и можеш многу лесно да избегаш, а и фактот што ако треба да стигнеш до некое место и при тоа не успееш да избегаш од неа додека стигнеш таму, играта си продолжува, место да ти затропа полиција на врата или барем да не ти даде да влезеш на зададеното место додека не и избегаш на полицијата. Тоа ми е како главна фалинка. Возењето низ град е досадно до немај-каде, од една страна некои возат премногу споро, од друга други ти улетуваат во тебе од било каде и ти ја кршат колата, а да не збориме дека на кривини е многу тешко да се сврти, макар и кога возиш полека. Мисиите се иди ми-дојди ми. До сега само крадењето на маркиците за бензин и онаа кога скришум влегуваш во фабриката за месна индустрија вредеа, другите се `ко за мали деца правени.
Нејсе, од друга страна пак ептен е некако релаксирачка играта. Си пичиш натенане и не се замараш.

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Добра игра, многу потсеќа на GTA серијалот, само дејството тука е во постаро време. Јас сега ја играм и немам ниту еден complain сеа засеа. Добра приказна има, како и сите други мафијашки филмови и игри. Баш во моментов сум во затвор и мноогу ме потсети на Fox River, или првата сезона на Prison Break! :nesum:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Фантастична игра, многу заплети и све добро :)
Крајот мириша на Мафија 3 дека ќе има !

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Го симнав DLC-во.
Според инструкциите за инсталирање на истот требаше фајловите да се распакуваат во
....Mafia II/pc/DLCS.

Но...

Јас ја имам снимено верзијата која има Шифти крак. Во инсталациониот фолдер имаше се, но во pc, dlcS немаше. Решив и си го напраив сам фолдерот и направи како што кажуваат инструкциите.
Ја пуштив Мафиа 2 и имаше опција Jimmy's Vendeta. Отворив тоа и имаше 3 слота за Safe од кои ниеден не беше зафатен. Стиснав на 1-от и ми даде да изберам Difficult: Еаsy, Medium и Hard(мислам беа)
Избрав Медиум, почна лоадинг каде што кажуваат за Градот од играва и понатаму ништо не бида. си остана таму. Лоадингот си вртеше, а информациите си се менуваа.

Сеа ме интересира дали не ми го пушта зашо ја имам оваа верзија, а ја немам од SkidRow?
Дали треба таа да ја симнам и снимам, за грдово DLC?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ја играм играва.. до 10ти чаптер сум, не дека е лоша, ама малце досадна е, се едно исто, монотона е.
Како и да е.. уживам во графиката, ептен ме бендисува.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
И јас ја играв со Шити крак, потоа од Скидроу го симнав и го стаив ова со џими во длц/пц.

чекам лоадинг веќе 5 мин.
само некој типсови врти...

M

Mr.InF3ction

Гостин
А да пробате да ја избришете играта и после пак да инсталирате но само кракот од Skidrow користете.
Инаку ова со jimmy уште потапа e. 50% завршив и сите беа кради кола -вози до гаража, или убиј луѓе-кради кола-вози до гаража. Многу глупо и детски е.

Kajgana Shop

На врв Bottom