Mafia II

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување

Само препреки да се скокнат. Неможе како на ГТА да скокнеш најобично, на пример да скокнеш на кола. Нешто слично како Хитмен е со скокот, тука стискаш да прескокне, таму сам ако може. Значи нема најобичен.

Само препреки да се скокнат. Неможе како на ГТА да скокнеш најобично, на пример да скокнеш на кола. Нешто слично како Хитмен е со скокот, тука стискаш да прескокне, таму сам ако може. Значи нема најобичен.

Јас успеав да скокнам на кола... Не знам, инаку да, вака нема скок ама има прекокнување.

Da ne znae od kade mozat da se simnat 4 DLC packs so koli i obleka? Ja simnav eden pack(made man) pred 3 dena od razor1911games ama rar-ot e so sifra a stranata e padnata na razor

Да ја доиграм па ќе напишам детално мое видување за прилично малку време се превртува играта можеби само тоа така ме нервира имам изиграно околу 5 саати вкупно а веќе сум на 12-та епизода.
Инаку ме примија во мафијата доста време работев за нив земав куќа, пари и кола и ми ги запалија со молотов коктел..

Леле ејјјјј шо да расправам појке се заљубив по играва утре има цел ден да ја играм леле како е напрена то чудо е и добро е оптимизирана со 1 гига рам i Ati 4650 1GB ја играм на High Без антиалајзинг :)

ГТА 4 е обично срање...КОЛИТЕ КО НА МРАЗ ДА ВОЗАТ !

Kako se stava vo igrata made man dlc pack-ot za da se dobijat 2 novi koli i 2 kostima??????

А заврши изгледа или грешка сум, бев на 14-та мисија
кога одиш на крајбрежјето каде што им се придружуваш на работниците и го убиваш тој газдата
и потоа не ми дава никакви инструкции само ми вика „сега можеш да ограбуваш продавници или пак да продаваш коли“ завршена е а, нели требаше 15 мисии да има барем како што знам.

Kako se stava vo igrata made man dlc pack-ot za da se dobijat 2 novi koli i 2 kostima??????
Треба да го имаш инсталирано SKIDROW release-от, па го симињаш крак-фиксот од SKIDROW кој во исто време го содржи "Made Man DLC" и го копираш во Mafia II/pc/ фолдерот. Значи ќе си се креира dlcs фолдер и таму ќе треба да ги инсталируваш сите понатамошни DLCs.

А заврши изгледа или грешка сум, бев на 14-та мисија
кога одиш на крајбрежјето каде што им се придружуваш на работниците и го убиваш тој газдата
и потоа не ми дава никакви инструкции само ми вика „сега можеш да ограбуваш продавници или пак да продаваш коли“ завршена е а, нели требаше 15 мисии да има барем како што знам.

Не е завршена, туку треба да собереш $27,500.. имаш уште најмалку 2-3 поглавја за играње.

Треба да го имаш инсталирано SKIDROW release-от, па го симињаш крак-фиксот од SKIDROW кој во исто време го содржи "Made Man DLC" и го копираш во Mafia II/pc/ фолдерот. Значи ќе си се креира dlcs фолдер и таму ќе треба да ги инсталируваш сите понатамошни DLCs.
Fala sve raboti kako sto treba. Da ne imas uste nekoj od ostanatite DLCs(vegas pack,renegade pack, idt,)????????

Ја инсталирав и сега некој проблем има, кога ја стартувам ми се појавува само црвена слика и ми стои се додека не го рестартирам ПЦ. Дали треба некој пач?

Не е завршена, туку треба да собереш $27,500.. имаш уште најмалку 2-3 поглавја за играње.

Фала заборавив да стиснам tab да видам што е следно што треба да направам а ова ми кажува дека можам да ограбувам продавници и да продавам коли јас си мислев за сега откако завршило. Инаку готово ја превртев играва интересна сторија посебно на крајов.. утре ќе напишам детално мои впечатоци сега ме мрзи.

Ја симнав од ново Mafia II - Skidrow . Ја инсталирам, copy-paste на сите работи што се во SKIDROW и повторно кога ќе ја оклучам играта ми се појавува црвена слика и само со рестарт се трга. Знае ли некој до што ќе е проблемот?

Metono1[mkd];3748862 напиша:
Ја симнав од ново Mafia II - Skidrow . Ја инсталирам, copy-paste на сите работи што се во SKIDROW и повторно кога ќе ја оклучам играта ми се појавува црвена слика и само со рестарт се трга. Знае ли некој до што ќе е проблемот?
Moze problemot e do tvojot PC.

Ја инсталирав и јас, ја играв до сега. Ми се допаѓа како е направена целосно иако не играв кој знае колку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom